قیمتگذاری نان براساس درآمد و هزینههای نانوا

جهان صنعت– سخنگو و نایبرییس دوم اتاق اصناف ایران درخصوص نرخگذاری نان توسط استانداریها گفت: هر نوع قیمتگذاری باید با حضور نماینده بخشخصوصی و براساس درآمد و هزینههای واقعی نانواها صورت بگیرد.
مهدی امیدوار بیان کرد: استانی شدن قیمت نان این مزیت را دارد که مسوولان شرایط اقلیمی، هزینهها، درآمدها و نوع زندگی مردم را میشناسند و این میتواند بر قیمت نان اثر مثبت داشته باشد.
وی ادامه داد: ما به دنبال افزایش قیمت نان نیستیم چراکه در این سالها نان گران شده اما مشکل همچنان پابرجاست. ما خواهان واقعی شدن قیمت نان هستیم.
امیدوار به یارانههای داده شده به نان اشاره کرد و گفت: در عرض چند سال یارانه نان چند برابر شده اما مشکل نان حل نشده بلکه بدتر هم شده است لذا راهکار این است که قیمت واقعی شود.
رییس اتاق اصناف مرکز استان خراسان شمالی با اشاره به قطع یارانه بیمه برای کارگران گفت: وقتی هزینهها زیاد شود اما نان با همان قیمت عرضه شود نمیشود انتظار داشت که نانوا درست کار کند.
امیدوار تاکید کرد: آرد باید از چندنرخی بودن خارج و به صورت تک نرخ آزاد عرضه شود اما در آخر زنجیره مصرف به افراد نیازمند یارانه نان داده شود.
منبع: تسنیم