رییس جامعه تورگردانان ایران عنوان کرد:

مهم‌ترین مانع تورهای ورودی به کشور، ایران‌‌هراسی است

گروه فرهنگ و گردشگری
کدخبر: 487
رییس جامعه تورگردانان ایران، «ایران‌هراسی» را مهم‌ترین مانع گردشگری ورودی دانست و نقش ایرانیان مقیم خارج را به عنوان سفیران گردشگری برجسته کرد.
مهم‌ترین مانع تورهای ورودی به کشور، ایران‌‌هراسی است

جهان صنعت – رییس جامعه تورگردانان ایران گفت: مهم‌ترین مانع بر سر راه تورهای ورودی به کشور «ایران‌هراسی» است که در دنیا شکل گرفته و در راستای رفع این توهم، ایرانیانی که به وطن خود سفر می‌کنند، می‌توانند سفیران و راویانی برای آنچه در ایران نوین دیده‌اند باشند.

مصطفی شفیعی شکیب با اشاره به کاهش آمار گردشگران ورودی به کشور اظهار داشت: یکی از عمده‌ترین دلایل کاهش تعداد گردشگران خارجی در کشور جوسازی‌های بیهوده از سوی دشمنان و به نوعی ایران‌هراسی است که پیامد این فضا را حتی در بین ایرانیان مقیم خارج از کشور به‌خصوص دو تابعیتی‌ها شاهدیم، القای ترس و توهم دستگیری برای مبادله با نفر یا نفراتی که در کشور مبدا دستگیر شده‌اند، متاسفانه یکی از آسیب‌هاست که گریبانگیر صنعت توریسم ما شده است.

وی افزود: البته ناگفته نماند که برخی سوابق و رفتار برخی مدیران در این ماجرا بی‌تاثیر نبوده است چون هر رفتار و کنش نادرستی می‌تواند دستاویزی برای مستندسازی و انعکاس در رسانه‌ها مانند رادیو و تلویزیون، روزنامه‌ها، مجلات، و سایت‌های خبری یا جوسازی برخی از خود هموطنان در خارج از کشور باشد که از این دست‌کم نداریم تا از ایران و ایرانی چهره‌ای خشن، بی‌منطق و بیگانه‌ستیز به تصویر بکشند و از آن برای ممانعت مسافران به کشور استفاده کنند.

رییس جامعه تورگردانان ایران گفت: این حالت را بنده به شخصه بعد از فوت خواهرم تجربه کردم، دختر خواهر من که بیش از ۱۵سال است به‌عنوان صندوقدار یک فروشگاه تجاری در آمریکا کار می‌کند نگران بود که برای مراسم فوت مادرش به ایران بیاید و همیشه می‌گفت اگر بیایم و دستگیر شوم وضع همسر و دختر کوچک‌مان چه می‌شود. با شناختی که ایشان از بنده داشت قول شرف دادم که هیچ مشکلی او را تهدید نمی‌کند.

او هم برمبنای قول من آمد و رفت ولی در ۱۰روزی که در ایران بود ترس و نگرانی همراهش بود.

رییس جامعه تورگردانان ایران در پاسخ به این پرسش که سفر ایرانیان خارج از کشور به داخل تا چه حد در بهبود شرایط اقتصادی از جمله اشتغال پایدار و بهبود بخش‌های گردشگری ایران نقش دارد، گفت: با توجه به تمکن مالی خوبی که این افراد دارند، کوچک‌ترین نقشی که از نظر اقتصادی دارند تقویت و تزریق مقداری از داشته‌های خود به اقوام نزدیک (خواهر و برادر) است و علاوه‌بر آن خرید سوغاتی مانند صنایع‌دستی برای دوستان و آشنایان خود در کشوری که در آن ساکن هستند، همچنین چون بیشتر این افراد خانه‌ای برای اسکان ندارند از هتل‌های موجود در شهری که به آنجا می‌روند، استفاده می‌کنند.

منبع: ایرنا

سایت خوان