قوانین بانکهای آمریکا برای نگهداری رمزارزها

جهانصنعت– بانک مرکزی آمریکا، دفتر کنترل ارز (OCC) و شرکت بیمه سپرده فدرال (FDIC) بیانیه مشترکی در مورد نگهداری رمزارزها صادر و چارچوبی نظارتی برای بانکهای دارنده داراییهای دیجیتال ارائه کردند. طبق این سند، بانکها میتوانند رمزارزها را به صورت امانی یا غیرامانی نگهداری و کنترلهای داخلی قوی برای مدیریت ریسکها، به ویژه مربوط به امنیت کلید رمزنگاری ایجاد کنند. این آژانسها همچنین تاکید کردند که بانکها باید اطمینان حاصل کنند، کارکنان آنها از تخصص فنی کافی برخوردارند و اقدامات حفاظتی را برای جلوگیری از گم شدن یا انتقال غیرمجاز رمزارزها اجرا کنند. سایت برکینگنیوز گزارش کرد، در این بیانیه، رعایت قوانین، امنیت سایبری و پروتکلهای حسابرسی به عنوان موارد ضروری برجسته شدهاند.
سختی استخراج بیتکوین رکورد زد
بیتکوین در روزهای اخیر چندین بار سقف تاریخی جدیدی را ثبت کرده و قیمت آن به اوج ۱۲۳هزار دلار رسیده است. همزمان سختی استخراج شبکه نیز رکورد تازهای را با افزایش ۹۶/۷درصدی تا سطح ۲۷/۱۲۶تریلیون ثبت کرده است؛ این موضوع نشاندهنده رشد توان محاسباتی ماینرهاست، هرچند میتواند کارایی آنها را کاهش دهد. با این حال، پیشبینی میشود سختی استخراج در ۲۷جولای حدود ۶۹/۶درصد کاهش یابد که میتواند به نفع ماینرها باشد. در همین حال، رفتار هولدرهای بلندمدت (LTH) بیتکوین نشان میدهد که آنها تمایلی به فروش ندارند. میانگین هزینه تمامشده این گروه بسیار پایینتر از قیمت فعلی است و سود تحققیافته آنها در جولای ۲۰۲۵ به ۱۰۸۴۰۰دلار با نسبت سود ۳۵۷درصد رسیده است. این موضوع حاکی از آن است که اغلب هولدرهای قدیمی با وجود رکوردشکنی قیمت، همچنان به نگهداری داراییهای خود پایبند هستند؛ الگویی که در گذشته اغلب با تداوم روندهای صعودی همراه بوده است.
نکته جالب توجه دیگر این است که با وجود رکوردشکنی قیمت، جستوجوی بیتکوین در گوگل هنوز به شدت بازارهای گاوی گذشته نیست. این امر میتواند نشاندهنده بلوغ سرمایهگذاران و کاهش رفتار هیجانی باشد. در مجموع، ترکیب رشد قیمت بیتکوین، سختی استخراج بالا و رفتار هولدرهای بلندمدت، چشمانداز مثبتی ایجاد کرده اما همچنان ریسک اصلاح قیمت وجود دارد.
بانک «استاندارد چارترد» وارد دنیای کریپتو شد
بانک چندملیتی «استاندارد چارترد» رسما سرویس جدیدی را راهاندازی کرده که به موسسات مالی و شرکتهای بزرگ امکان میدهد معاملات اسپات بیتکوین و اتریوم را مستقیما انجام دهند. این گام تازه، بخشی از استراتژی این بانک برای گسترش خدمات خود در حوزه داراییهای دیجیتال است. براساس بیانیه رسمی، برنامه بعدی این بانک پس از راهاندازی معاملات اسپات، افزودن ابزارهای مشتقه خواهد بود. «بیل وینترز»، مدیرعامل گروه استاندارد چارترد تاکید کرده که «داراییهای دیجیتال یکی از پایههای اصلی تحول در خدمات مالی هستند و میتوانند مسیرهای نوآورانه و فراگیری را برای رشد صنعت ایجاد کنند». این سرویس جدید به طور کامل با پلتفرمهای موجود بانک یکپارچه شده و به مشتریان نهادی اجازه میدهد از همان رابطهای آشنای معاملات ارزی، به خرید و فروش ارزهای دیجیتال بپردازند. کاربران میتوانند از بین چندین ارائهدهنده برای ذخیره داراییهای رمزارزی خود، ازجمله راهحلهای اختصاصی استاندارد چارترد، یکی را انتخاب کنند. این بانک پیشتر نیز خدمات امانتداری رمزارزها را در امارات متحده عربی راهاندازی کرده بود و حالا حضور خود در بازار کریپتو را یک گام دیگر گسترش داده است.