تصویب تقسیم سود ۱۷۰ ریالی به ازای هر سهم در مجمع «ومعادن»

گروه معدن
کدخبر: 546318
مدیرعامل شرکت توسعه معادن و فلزات اعلام کرد که سود خالص شرکت در سال ۱۴۰۳ به ۱۷.۵ هزار میلیارد تومان رسیده و رشد سودآوری شرکت‌های تحت مدیریتش نزدیک به ۳۰ درصد بوده است.
تصویب تقسیم سود ۱۷۰ ریالی به ازای هر سهم در مجمع «ومعادن»

جهان‌صنعت– مجمع عمومی عادی سالانه شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) با حضور بیش از ۸۶‌درصدی سهامداران برگزار شد.

مدیرعامل شرکت توسعه معادن و فلزات (ومعادن) در مجمع این شرکت با اشاره به عملکرد موفق شرکت در سال‌های اخیر گفت: روند عملیاتی شرکت در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ رشد داشته و پیش‌بینی می‌شود با اتمام طرح‌های جاری تا پایان ۱۴۰۶، شاهد رشد چشمگیری باشیم.

اردشیر سعدمحمدی گفت: سود خالص شرکت در سال ۱۴۰۳ به رقم ۵/‏‏۱۷‌هزار‌میلیارد تومان (همت) رسیده است شرکت‌های تحت‌کنترل مدیریتی ومعادن، نزدیک به ۳۰‌درصد رشد سودآوری را تجربه کرده‌اند؛ در حالی که این میزان رشد برای شرکت‌های خارج از مدیریت مستقیم، کمتر بوده است.

وی گفت: سهم شرکت در حوزه معادن فلزات تا پایان اسفند ۱۴۰۳ به ۶/‏‏۸‌درصد رشد مثبت رسیده که بالاتر از میانگین کشوری (۱/‏‏۷درصد) است.

سعدمحمدی ادامه داد: کاهش قیمت جهانی سنگ‌آهن تاثیری منفی بر سهم شرکت داشته است، ارزش روز دارایی‌های شرکت ۱۵۲همت و بهای تمام‌ شده آنها ۲۶همت بوده که نشان از ارزش‌افزوده قابل‌توجه دارایی‌ها دارد.

وی گفت: نسبت قیمت به ارزش خالص دارایی‌های (P/‏‏NAV) شرکت ۶۰‌درصد است که سهم «ومعادن» را ارزنده جلوه می‌دهد چراکه عمده منابع شرکت در حوزه سرمایه‌گذاری است.

مدیرعامل شرکت توسعه معادن و فلزات (ومعادن) گفت: طی دوره مدیریت فعلی، افزایش سرمایه شرکت به ۵/‏‏۴۴همت رسیده که ۲/‏‏۳۲‌درصد از کل افزایش سرمایه شرکت در همین دوره محقق شده است. ما در سال جاری رشد ۴۹۶‌درصدی مازاد پرتفوی بورسی داشته‌ایم که دستاوردی قابل‌توجه محسوب می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر، مجموع پرتفوی بورسی شرکت بالغ بر ۳۱ شرکت است و همچنین ۴۵شرکت غیربورسی نیز در سبد سرمایه‌گذاری شرکت قرار دارند.

مدیرعامل ومعادن همچنین درباره وضعیت تولید محصولات این شرکت اظهار کرد: ظرفیت تولید آهن‌اسفنجی در شرکت به ۵/‏‏۴۴‌هزار تن رسیده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال، میزان تولید به حدود ۵‌میلیون تن برسد. میزان تولید این محصول در کل کشور ۳۲‌میلیون تن است.

وی ادامه داد: خوشبختانه مجموعه ما در زمینه تامین خوراک با هیچ‌گونه ناترازی روبه‌رو نیست. برآورد می‌شود نزدیک به ۱۶۰‌میلیون تن سنگ موردنیاز کشور برای سرمایه‌گذاری در اختیار باشد.

مدیرعامل شرکت توسعه معادن و فلزات از روند سرمایه‌گذاری و هزینه‌کرد منابع این شرکت در دوسال اخیر خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ حدود ۴/‏‏۲۲‌هزار‌میلیارد تومان (همت) جمع پرداختی و هزینه‌های شرکت بوده است. از این میزان، ۲۲۰۰‌میلیارد تومان به طرح‌ها و ۸۸۰۰‌میلیارد تومان به افزایش سرمایه شرکت‌ها اختصاص یافته است. همچنین سود پرداختی به سهامداران نیز بیش از ۵همت بوده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۳ نیز میزان سرمایه‌گذاری در طرح‌ها بیش از ۳همت و در مشارکت و افزایش سرمایه‌ها و سایر بخش‌ها بالغ بر ۷/‏‏۸ همت بوده است. به طور کلی مجموع هزینه‌کرد شرکت در این سال به حدود ۱۸همت رسیده است.

مدیرعامل ومعادن همچنین تاکید کرد: علاوه بر این، در سال جاری تاکنون ۳/۳ همت سرمایه‌گذاری انجام شده است.

اردشیر سعدمحمدی، درباره برنامه‌های مالی و توسعه‌ای این شرکت اظهار کرد: «برای تسریع در اجرای پروژه‌ها در سال ۱۴۰۴ به ۶/‏‏۱۴همت منابع مالی نیاز داریم. در بخش مصارف، طبق داده‌های کشف لوح، حدود ۱۴همت عقب‌ماندگی داریم. در حوزه حفاری، ذخیره سه معدن متعلق به شرکت در مجموع ۳۹۷‌میلیون تن ثبت شده است.

مدیرعامل «ومعادن» افزود: «اکتشافات و توسعه ذخایر همچنان ادامه دارد و ارز دست‌نخورده اکتشافات به ۹۰۰‌میلیون دلار می‌رسد. در سال ۱۴۰۳ نیز شاهد ۱۳۰‌هزار متر رشد فعالیت‌های اکتشافی بودیم که موجب کشف حدود ۴۰۰‌میلیون تن ذخیره شد.

وی با اشاره به فرصت‌های سرمایه‌گذاری خاطرنشان کرد: «برنامه آینده شرکت برای سرمایه‌گذاری ۲‌میلیارد دلاری در حوزه کنسانتره، معدن سنگ‌آهن و گندله در منطقه صبانور است.

سعدمحمدی همچنین با اشاره به عملکرد شرکت پویا انرژی گفت: این شرکت جزو مجموعه‌های سودده ماست و تاکنون ۳۶۰ مگاوات ظرفیت جدید در آن ایجاد شده و پروژه احداث ۳۶۰مگاوات نیروگاه بخار نیز درحال انجام است.

وی تاکید کرد: با بهره‌برداری از نیروگاه بخار، مجموع ظرفیت تولید برق شرکت می‌تواند به ۱۱۰۰مگاوات افزایش یابد. در پایان مجمع «ومعادن»، تقسیم سود ۴۴‌درصدی معادل ۱۷۰ریال به ازای هر سهم مورد تصویب سهامداران قرار گرفت.

وب گردی