ایران در مسیر درمان نوین سرطان قرار گرفت

سایت خوان
کدخبر: 536578
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران روز دوشنبه از نخستین خط تولید ملی دستگاه ابلیشن الکتروکموتراپی (روش نوین درمان هدفمند تومورهای سرطانی) رونمایی کرد که با این دستاورد ایران به جمع کشورهای دارای این فناوری پیشرفته در درمان سرطان پیوست.
ایران در مسیر درمان نوین سرطان قرار گرفت

جهان صنعت، آیین رونمایی از نخستین خط تولید ابلیشن الکتروکموتراپی (روش نوین درمان هدفمند تومورهای سرطانی) در ایران ویژه درمان سرطان امروز با حضور حسین امید سرپرست دانشگاه تهران، علی اسدی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در محل مرکز توسعه کسب وکار صنعت ۴ فولاد مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.

متخصصان شرکت «پیشرو فناوران درمان پارس» مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران موفق به راه اندازی نخستین خط تولید ملی دستگاه الکتروپوریشن (ECT) در ایران شده‌اند.

خط تولید نخستین سیستم بومی ابلیشن الکتروکموتراپی (روش نوین درمان هدفمند تومورهای سرطانی) دستاوری است که با تکیه بر دانش فنی بومی و بهره‌گیری از استانداردهای بین‌المللی، ایران را به جمع کشورهای دارای این فناوری پیشرفته در درمان سرطان وارد کرده است.

با راه‌اندازی این خط تولید، ایران به‌عنوان نخستین کشور در آسیا و در کنار کشورهای انگلستان و ایتالیا، موفق به تولید این فناوری نوین شده است. دستگاه الکتروپوریشن با استفاده از پالس‌های الکتریکی، نفوذپذیری سلول‌های سرطانی را افزایش داده و اثربخشی داروهای ضد سرطان را به‌طور قابل توجهی ارتقا می‌دهد.

الکتروپوریشن (ECT) تاکنون در درمان انواعی از سرطان‌ها نظیر سرطان پوست (SCC)، ملانوم و سرطان پستان نتایج چشم‌گیری داشته است. تاکنون بیش از هزار بیمار با این روش تحت درمان قرار گرفته‌اند که در بیش از ۲۰۰ مورد، درمان موفق منجر به پیشگیری از قطع عضو شده است و این دستاوردی ارزشمند با تاثیری عمیق در ابعاد بالینی و انسانی محسوب می‌شود.

این فناوری نوین به همت متخصصان داخلی با تکیه بر دانش بومی و استانداردهای بین‌المللی، طراحی و تولید شده و نویدبخش تحولی موثر در حوزه درمان‌های هدفمند سرطان به‌شمار می‌رود.

محمد عبدالاحد عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نیز در این آیین در سخنانی بر نقش دانشمندان در ایجاد آسایش برای جامعه تأکید کرد و گفت: از آغاز پزشکی مدرن، مرزی برای خدمت علمی به مردم وجود نداشته و فناوران این عرصه شایسته احترام ویژه‌ای هستند.

وی با اشاره به پیشرفت کشورهای دیگر در روش‌های نوین درمان سرطان افزود: در گذشته ایران مجبور به واردات این فناوری‌ها از کشورهایی مانند ایتالیا بود، اما امروز با توسعه سیستم الکتروکموتراپی، هم‌پای دیگر کشورهای پیشرفته حرکت می‌کنیم.

منبع: ایرنا

وب گردی