بحران دفن نداریم، برای ایجاد ۵ آرامستان مجوز گرفتیم

جهانصنعت– شهردار تهران با اشاره به اینکه رویکرد جدیدی را آغاز کردهایم،گفت: طی بیش از ۴۴ماه حضور در شهرداری، رویکردی جدید و تحولی را در مدیریت شهری آغاز کردیم.
علیرضا زاکانی در نشست خبری گفت: بحرانی به نام بحران دفن نداریم و بعضا افرادی این مساله را شور میکنند حتی بعضا همکاران ما مساله را شور میکنند. برای ایجاد پنج آرامستان مجوز گرفتیم و دو مورد آن را تملک کردیم و دو مورد آن در حال ساخت است، سومی هم در حال تملک است. ما باید تمهید کنیم نه اضطرارسازی.همانطور که اگر برای بحث انرژی از قبل تمهید میشد الان به مرحله اضطرار نمیرسیدیم. بنده به شدت با کسانی که اضطرارسازی میکنند، مخالف هستم.
وی در مورد ایمنی پاساژ علاءالدین نیز گفت: در مورد این ساختمان اعلامی، بحثنما، بحث ایمنی داخلی و تخلفات شهری این ساختمان مطرح است که آخرین پیگیریها نشان داد که بالغ بر ۸همت برای این ساختمان فیش عوارض در راستای عدم تامین پارکینگ صادر شده و مالک باید تمکین کند و در مورد نما هم مالک در حال بازسازی و ایجاد نمای جدید است و در مورد استحکام بنا نیز باید بگویم که رفتوآمد و شرایط استقرار واحدها زیاد است که باید این موضوع پیگیری شود.
زاکانی در پاسخ به سوالی در مورد ساماندهی زبالهگردها در تهران با تاکید بر اینکه وقتی در مورد کودک خیابانی سخن میگویید حدود ۸۵درصد آنها از اتباع هستند که با همکاری بهزیستی ساماندهی خوبی صورت گرفته است، گفت: در مورد زبالهگردها نیز با پیمانکاران هر منطقه وارد مذاکره شدیم. سازمان پسماند نیز مسوول جمعآوری است و دستگاه قضا اعم از دادستانی و دادگستری همکاری لازم را داشتند و ما به دنبال ریشهکنی این کار هستیم و با کسی هم تعارف نداریم اما ۴ تا ۵هزار میلیارد ترناوال مالی دارند که وسوسهبرانگیز است که نمیگذارد مافیا دست بردارند. امروز در بهترین ارتباط با دستگاه قضایی و با مسوولیت مستقیم خودمان، انشاءالله ریشه این پدیده را پاکسازی کنیم.
وی در مورد سرانجام ایجاد زبالهسوز با تاکید بر اینکه برای ساماندهی پسماند روشهای مختلف وجود دارد و شهرهای مختلف نیز روشهای مختلف برای دفن زباله دارند و تحقیقات زیادی در این زمینه انجام دادیم و به یک چارچوبی رسیدیم که زبالههای با ارزش و کم ارزش تفکیک شوند، اظهار کرد: کیفیت زبالهسوز باید به گونهای باشد که آسیب زیستمحیطی نداشته باشد و به جای دفن زباله در آرادکوه به سمت تفکیک زباله برویم که زبالههای کمارزش و دارای حرارت بالا را به برق تبدیل کنیم.