بازدید۱۰هزار دانشجو از صنایع کشور

گروه صنعت
کدخبر: 535436
در خردادماه امسال، ۱۰ هزار دانشجوی دانشگاه‌های کشور از دستاوردهای علمی و صنعتی وزارت صنعت، معدن و تجارت بازدید خواهند کرد.
بازدید۱۰هزار دانشجو از صنایع کشور

جهان صنعت– رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از بازدید ۱۰‌هزار دانشجوی دانشگاه‌های مختلف کشور از صنایع حوزه وزارت صمت در خردادماه امسال خبر داد و گفت: این بازدید براساس تفاهمنامه میان این نهاد و وزارت صمت است.

آیین تفاهمنامه همکاری میان حجت‌السلام مصطفی رستمی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت، چهارم اسفندماه سال گذشته با موضوع «روایت پیشرفت در زمینه ترویج و روایت پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور» به امضا رسید. هدف‌گذاری این تفاهمنامه بازدید دانشجویان از مراکز صنعتی در سال۱۴۰۴ است.

در این زمینه حجت‌الاسلام رستمی درباره اجرای این تفاهمنامه توضیح داد: طبق توافق صورت‌گرفته، خردادماه امسال ۱۰هزار دانشجوی دانشگاه‌های کشور از دستاوردهای علمی و صنعتی حوزه وزارت صمت بازدید خواهند کرد. برای اجرایی‌کردن این تفاهمنامه، مجموعه‌ای از مراکز شاخص در حوزه صنایع نظامی و عمومی کشور را جهت بازدید دانشجویی هدفگذاری کردیم.

وی افزود: در تفاهمنامه‌ اخیر بین نهاد نمایندگی رهبری و وزارت صمت، نشست برخطی را با حضور مدیران کل و مسوولان وزارتخانه در تمام استان‌ها داشتیم و برای دانشگاه‌ها در گام نخست با ۱۰‌هزارنفر دانشجو این طرح اجرا می‌شود و در دوره‌های بعدی با تداوم آن، از هرکدام در منطقه خود از دستاوردهای علمی و صنعتی که با دست صنعتگران و مجاهدان عرصه صنعت و اقتصاد و دانش کشور ایجاد شده، بازدید خواهند کرد. رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها تصریح کرد: امیدآفرینی، جریان شناخت مسائل، جریان تلاش و حرکت برای حل مساله، توسط نهادهای علمی قرار است در این فضا رقم بخورد و در مراحل بعدی با ارزیابی این مرحله، گسترش بیشتری خواهد داشت.

رستمی در بخش دیگری درباره استفاده از ظرفیت این نهاد برای تقویت مرجعیت دیپلماسی علمی گفت: یکی از مسائلی که در حقیقت به‌عنوان چالش‌های جریان علمی، پژوهش و تحقیقات در کشور باید از آن یاد کرد موضوع نپرداختن به نیازها و مسائل عینی جامعه در پژوهش دانشگاهی است.

وی افزود: آمارها متفاوت است اما براساس گزارش‌های پژوهشی تا ۸۵‌درصد موضوعات دانشگاهی در رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها متناسب با نیازهای کشور نیست و این ظرفیت بسیار بزرگ در حال هدر رفتن است.

منبع: ایرنا

سایت خوان