در نشست شورای گفت‌وگوی استان هرمزگان اعلام شد:

پیشنهادهای استان هرمزگان برای اصلاح فرآیندهای تجاری

گروه بازرگانی و کشاورزی
کدخبر: 544000
در نشست شورای گفت‌وگوی استان هرمزگان، چالش‌های صنعت آبزی‌پروری و راهکارهای توسعه تعامل میان بخش خصوصی و دولت بررسی شد.
پیشنهادهای استان هرمزگان برای اصلاح فرآیندهای تجاری

جهان صنعت– در نشست شورای گفت‌وگوی استان هرمزگان، مهم‌ترین چالش‌های پیش‌ روی صنعت آبزی‌پروری، مسائل صادراتی و بهداشتی استان و راهکارهای توسعه تعامل میان بخش خصوصی و دولت مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی اتاق بندرعباس، محمدرضا صفا، رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بندرعباس صد‌وششمین نشست شورای گفت‌وگو دولت و بخش خصوصی استان هرمزگان ضمن قدردانی از حمایت‌های استانداری هرمزگان، گفت: همراهی‌ها، رهنمودها و دستورات تسهیلگرانه استاندار همواره راهگشای بخش خصوصی بوده و امیدواریم این حمایت‌ها در ادامه مسیر نیز تداوم یابد.

صفا با اشاره به حوادث اخیر و تجاوز ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به کشور ادامه داد: پیامد اینگونه حوادث، افزون بر خسارات جانی و زیرساختی، همواره بخش خصوصی و فعالان اقتصادی را نیز متضرر می‌کند. اما با این ‌وجود، این عزیزان با ایستادگی، فداکاری و حضور مؤثر در عرصه اقتصاد، دشمن را در دستیابی به اهداف خود ناکام گذاشته‌اند.

اجرای ۳ مصوبه کلیدی

در این نشست، استاندار هرمزگان نیز با مرور مصوبات پیشین شورا، از اجرایی شدن سه مصوبه کلیدی خبر داد. به گفته آشوری، مجوز واردات برنج که از مطالبات جدی فعالان اقتصادی استان بود، با پیگیری مشترک استانداری و اتاق بازرگانی صادر شده است.

وی در ادامه به اختلافات موجود میان تولیدکنندگان آبزیان و سازمان حفاظت محیط‌زیست اشاره کرد و گفت: در این خصوص، مصوبه‌ای باهدف ایجاد توازن میان توسعه اقتصادی و حفاظت زیست‌محیطی به تصویب رسید. بر این اساس، ضمن رعایت ملاحظات زیست‌محیطی، امکان فعالیت بی‌دغدغه برای تولیدکنندگان میگو و سایر آبزیان فراهم ‌شده است.

استاندار هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حادثه اخیر در بندر شهید رجایی، از تشکیل قرارگاه ویژه رسیدگی به آسیب‌دیدگان این حادثه خبر داد.

وی افزود: در این قرارگاه، با مشارکت دستگاه‌هایی چون گمرک، بنادر، سازمان استاندارد و اتاق بازرگانی، الگویی نوین برای تسهیل فرآیندهای صادرات و واردات در دست تدوین است.

آشوری با اشاره به سفر اخیر رییس‌جمهور و دیگر مقامات عالی‌رتبه به استان، گفت: براساس تصمیمات اتخاذ شده، هرمزگان موظف شد پیشنهادهای اجرایی خود را برای اصلاح فرآیندهای تجاری ارائه کند.

وی ادامه داد: این کار با مسوولیت اداره کل اقتصادی استانداری و همکاری اتاق بازرگانی، اصناف و دستگاه‌های اجرایی در حال انجام است.

نهضت سلامت هرمزگان

در ادامه این نشست، استاندار هرمزگان از آغاز رسمی «نهضت سلامت هرمزگان» خبر داد و آن را گامی تکمیلی پس از تجربه موفق نهضت مدرسه‌سازی دانست.

به گفته آشوری، این طرح بزرگ شامل ساخت و تجهیز بیمارستان‌ها، مراکز سلامت، خانه‌های بهداشت، نوسازی ناوگان اورژانس، تامین کادر درمان و توسعه آموزش‌های پزشکی در سراسر استان است.

وی افزود: در این مسیر، مشارکت گسترده بخش خصوصی نقش کلیدی ایفا می‌کند. بیمارستان ۲۶۴ تختخوابی و مرکز تخصصی مادر و کودک با حمایت پالایشگاه‌های نفت بندرعباس و ستاره خلیج‌فارس در حال احداث هستند.

آشوری به سفر اخیر رییس اتاق ایران و هیات اقتصادی همراه به استان اشاره کرد و گفت: درپی رایزنی‌های صورت گرفته، مقرر شد مبلغ ۷۵‌میلیارد تومان از سوی اتاق ایران برای توسعه زیرساخت‌های سلامت هرمزگان اختصاص یابد.

تجربه‌ای موفق و الگویی ملی

استاندار هرمزگان این اقدام را نقطه آغاز حرکتی نوین در مسیر ارتقای بهداشت و درمان استان دانست و تاکید کرد: این سرمایه‌گذاری بخشی از نهضت سلامت است که با مشارکت فعال اتحادیه‌ها، بنگاه‌های اقتصادی، نهادها و بخش خصوصی، می‌تواند به تجربه‌ای موفق و الگویی ملی تبدیل شود.

وی با تاکید بر نقش تعامل مؤثر میان دولت و بخش خصوصی، گفت: همدلی میان این دو بخش، مسیر توسعه اقتصادی، ارتقای سلامت و بهبود کیفیت زندگی مردم استان را هموار کرده است.

استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: مصوبات نشست شورای گفت‌وگو با هدف تسهیل فضای کسب‌وکار، ارتقای تولید و حمایت عملی از فعالان اقتصادی اتخاذ شده و آثار آن در رونق اقتصادی و افزایش رفاه عمومی قابل ‌مشاهده است.

وب گردی