12 - 04 - 2022
مغفول ماندن گردشگری خوراک در کشور
«جهانصنعت»- مدیرکل دفتر توسعه گردشگری ، مباحث مربوط به خوراک را در ایران مغفول دانست و گفت: «در وزارتخانه میزهای تخصصی گردشگری خوراک را راهاندازی کردهایم و تلاشمان بر احیای فرهنگ تنوع غذایی کشور است.» مصطفی فاطمی با بیان این خبر تصریح کرد: «خوردن غذا نیز دارای آیین است که در برنامههایمان به دو مقوله تنوع غذایی و آیینهای خوردن غذا توجه ویژه داریم.» وی همچنین متذکر شد: «فرهنگ غذایی ما شامل داشته و نداشتههای ما میشود.در شمال کشور که محصولات متنوع برای تهیه غذا وجود دارد، غذاهایی متنوع طبخ میشود. در شهرهای کویری نیز ما با بهرهگیری از نداشتهها و با حداقل مواد اولیه، تنوع غذایی داریم.»
در همین رابطه جمشید حمزهزاده رییس جامعه هتلداران ایران نیز عدم تنوع غذایی را از مهمترین چالشها و مشکلات صنعت هتلداری و پذیرایی کشور عنوان کرد و گفت: «با وجود داشتن صدها تنوع غذایی در کشور اما در رستورانها و هتلها غذاهای محدودی طبخ و سرو میشود.»
او این موضوع را از نکات مورد انتقاد گردشگران طی سالیان گذشته دانست و افزود: «ایجاد تنوع محصولات و غذاهای محلی هر منطقه در هتلها و مراکز اقامتی از موارد مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.»
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد