6 - 02 - 2021
عملکرد جزیرهای، عامل کمبود مرغ در برخی استانها
تسنیم- نایبرییس کانون سراسری مرغداران گوشتی گفت: عملکرد جزیرهای برخی استانها که تولید مرغ بیشتری دارند، در جلوگیری از خروج مرغ زنده و یا گرم از استان، باعث کمبود این محصول در سایر استانها شده است.حبیب اسداللهنژاد افزود: علت اینکه در برخی استانها شاهد کمبود و یا افزایش قیمت مرغ هستیم، این است که در استانهایی که مزیت تولید دارند به دلایلی به صورت جزیرهای تصمیمگیری و از خروج مرغ زنده و گرم جلوگیری میشود که این تصمیم، غیرمنطقی است و برخی از استانها را دچار کمبود و بحران میکند.
نایبرییس کانون سراسری مرغداران گوشتی اضافه کرد: اگر این مشکل برطرف شود قطعا شاهد این کمبود نخواهیم بود چرا که در تولید هیچ کمبودی وجود ندارد و براساس برنامهریزی ستاد تنظیم بازار گوشت مرغ در حال تولید است.
اسداللهنژاد با اشاره به اینکه در حال حاضر قیمت هر کیلو مرغ زنده ۱۷ هزار تومان و مرغ گرم ۲۴ هزار تومان در بازار است گفت: علت اینکه این نرخ فراتر از قیمت مصوب است این است که پس از اینکه کارگروه تنظیم بازار قیمت هر کیلو مرغ را ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان اعلام کرد شاهد این بودیم که همین کارگروه قیمت مولفههای تولید از جمله ذرت، سویا و جوجه یک روزه را افزایش داد.
وی ادامه داد: از سوی دیگر قیمت سایر مولفههای تولید مانند دارو و واکسن هم افزایش یافته که در مجموع این افزایشها باعث شد مرغداران مجبور به ارائه محصول با قیمت فراتر از نرخ مصوب شوند.
نایبرییس کانون سراسری مرغداران گوشتی گفت: برای اینکه تولیدکنندگان دچار ضرر و زیان نشوند، انتظار داریم نرخ مصوب مرغ مورد بازنگری
قرار گیرد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد