4 - 03 - 2020
شیرینیها مشکلی از بابت کرونا ندارند
ایسنا- با شیوع ویروس کرونا در کشور، بسیاری از صنوف از جمله قنادیها در رکود به سر میبرند. در همین رابطه رییس اتحادیه صنف قنادان تهران با اعلام اینکه در پی شیوع ویروس کرونا، لزوم رعایت موارد بهداشتی به صنف قنادان ابلاغ شده تاکید کرد: طبق اعلام مسوولان وزارت بهداشت نان به دلیل پخته شدن در حرارت حدود ۲۰۰ درجه آلوده به ویروس نیست. بنابراین انواع شیرینی که با حرارت ۲۰۰ تا ۴۰۰ درجه پخته میشود نیز مشکلی از این بابت ندارد. علی بهرهمند با تاکید بر رعایت اصول بهداشتی از سوی کارکنان این بخش و تحویل شیرینی در بستهبندی به مشتریان، اظهار کرد که فروش این صنف بعد از شیوع ویروس کرونا به یکدهم ماههای گذشته رسیده است.
رییس اتحادیه صنف قنادان تهران با بیان اینکه کارگران قبل از ورود به کارگاه تبسنجی میشوند، تصریح کرد: همچنین کارگران در واحدهای صنفی شیرینیپزی ملزم شدند همه وسایل مورد استفاده خود را به صورت مداوم ضدعفونی و حتما از دستکش استفاده کنند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد