6 - 12 - 2022
زولبیا و بامیههای تیره رنگ نخرید
ایسنا- کارشناس مسوول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه از احتمال وجود مواد سرطانزا در زولبیا و بامیههای تیره رنگ خبر داد.
بهمن خدادادیان افزود: تیره بودن رنگ زولبیا و بامیه در اثر سرخ شدن آن در روغن سوخته است.به گفته این کارشناس بهداشت، این روغن سوخته حاوی مواد سرطانزاست که در زمان سرخ شدن زولبیا و بامیه در آن، این مواد وارد زولبیا و بامیه میشود.
کارشناس مسوول بهداشت شهرستان کرمانشاه رنگ روشن و نداشتن لکههای قهوهای رنگ در زولبیا و بامیه را نشانه سلامت آن دانست و تصریح کرد: در خصوص بامیههای قهوهای رنگ نیز رنگ آنها باید قهوهای روشن باشد.
وی تاکید کرد: مردم باید علاوه بر رنگ زولبیا و بامیه، شرایط بهداشتی قنادی، شرایط نگهداری زولبیا و بامیه در یخچال و نیز بهداشت فروشنده و عوامل قنادی را نیز مدنظر قرار دهند.خدادادیان هشدار داد: مردم به هیچ وجه زولبیا و بامیه خود را از دستفروشان و مکانهای موقت عرضه این محصولات غذایی خریداری نکنند و این مواد را از قنادیهای معتبر تهیه کنند.وی در پایان همچنین ضمن درخواست از مردم در خصوص خودداری از خرید یکباره حجم زیادی از زولبیا و بامیه گفت: ماندگاری بیش از حد این محصول در یخچال از کیفیت آن میکاهد بنابراین بهتر است مردم زولبیا و بامیه را برای مصرف دو یا سه روز خود تهیه کنند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد