14 - 02 - 2022
روند تعطیلی رستورانها ادامه دارد
ایلنا- شیوع اومیکرون و افزایش قیمتها باعث شده که تقاضای رستورانها نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته با ۲۰ درصد کاهش یابد. رییس اتحادیه رستورانداران با بیان این مطلب اظهار کرد: مواد اولیه مانند برنج و گوشت هر روز گرانتر میشوند. وضعیت برای رستورانها مناسب نیست و تقاضا برای جواز هم اندک است. سیدعلیاصغر میرابراهیمی افزود: شیوع اومیکرون و افزایش قیمتها باعث شده که تقاضای رستورانها نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته با ۲۰ درصد کاهش یابد، قیمت کالاها به صورت لحظهای در حال گران شدن است. رییس اتحادیه رستورانداران بیان کرد: کسانی که صاحب واحد صنفی خود هستند به نوعی کجدار و مریز کار میکنند اما رستوراندارهایی که واحد صنفی خود را اجاره کردهاند با مشکل زیادی دست و پنجه نرم میکنند. در یک ماه اخیر هم چندین رستوران به تعطیلی کشانده شدند و روند تعطیلی رستورانها به علت مشکلات مالی ادامه دارد.وی خاطرنشان کرد: افزایش قیمت در حقوق پرسنل، آب، برق، گاز، مالیات و مهمتر از همه مواد اولیه باعث افزایش قیمت غذای رستورانها شده است. غذای رستورانها نسبت به مدت مشابه سال قبل بین ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش قیمت را تجربه کرده است. میرابراهیمی همچنین تصریح کرد: وضعیت برای رستورانها اصلا مناسب نیست. همکاران ما در فشار هستند اما مجبور به مقاومت و ادامه مسیر هستند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد