تولید گاز به یک میلیارد مترمکعب رسید

گروه انرژی
کدخبر: 535336
محدودیت‌های شدید برق با کاهش مصرف تا ۱۰ درصد، تولید در کارخانه‌های فولادی و سیمانی را به تعطیلی نزدیک کرده و فعالان صنعتی نسبت به آینده‌ای بحرانی هشدار می‌دهند.
تولید گاز به یک میلیارد مترمکعب رسید

جهان صنعت– مدیر عامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران گفت: سال گذشته شرکت ملی نفت مناطق مرکزی بالغ بر یک میلیارد مترمکعب در روز فقط از میادین گازی تولید می‌کرد.

پیمان ایمانی با بیان اینکه شرکت نفت مناطق مرکزی به عنوان یکی از شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران، متولی بهره‌برداری و تولید گاز و بخشی از نفت در حوزه عملیاتی خودش است که در حال حاضر ۱۴استان کشور را پوشش می‌دهد، اظهار داشت: در راستای توسعه و تولید در این ۱۴استان، ما طرح‌ها و پروژه‌های توسعه میادین گازی را در حال اجرا داریم که هدف آنها افزایش تولید گاز کشور است .

وی افزود: برنامه‌های تولیدی و توسعه شرکت نفت مناطق مرکزی در راستای پیشبرد برنامه‌هایی است که از شرکت ملی نفت به ما ابلاغ می‌شود. اینها برنامه‌های مدون و سالانه هستند و ما طبق آن برنامه‌ها متعهد به تولید هستیم.

ایمانی با اشاره به اینکه محصول اصلی ما تولید گاز بوده که بالغ بر ۲۵۰‌میلیون مترمکعب در روز در اوج تولیدمان که در فصل زمستان است، تولید می‌کنیم، گفت: این طرح‌ها و پروژه‌ها در راستای تحقق اهداف جلو می‌روند.

حقیقت این است که کشور ما از ذخایر بسیار خوبی چه در بخش نفت و چه در بخش گاز برخوردار است.

وی افزود: سال گذشته ما بالغ بر یک میلیارد مترمکعب در روز فقط از میادین گازی تولید می‌کردیم که عمده تولید ما به واسطه‌ سیاستگذاری‌های مجموعه وزارت نفت برای تولید از میادین مشترک، متمرکز بر پارس‌جنوبی بود و بالغ‌بر ۷۵‌درصد این گاز از حوزه مشترک پارس‌جنوبی تولید می‌شد.

آغاز رسمی فشارافزایی گاز در پارس‌جنوبی

وزارت نفت- مدیرعامل شرکت نفت‌وگاز پارس ارائه برنامه عملیاتی جامع، اتخاذ تصمیم‌گیری‌های به‌موقع و پیشبرد امور مطابق زمان‌های هدف‌گذاری‌شده را از جمله اقدام‌های لازم برای پیشبرد طرح فشارافزایی گار در پارس‌جنوبی دانست و گفت: امیدواریم با عزم جدی پیمانکاران بتوانیم اجرای این طرح را در مسیری درست پیش ببریم.

تورج دهقانی اظهار کرد: چارچوب قراردادهای فشارافزایی در اواخر سال۱۴۰۳ امضا شد و تکالیف همه ما اعم از کارفرما و پیمانکاران براساس این قرارداد مشخص شده است.

وی بر ضرورت ارائه برنامه عملیاتی جامع، اتخاذ تصمیم‌گیری‌های به‌موقع، پیشبرد امور مطابق زمان‌های هدف‌گذاری‌شده، توجه به یکپارچگی کار و گذر حداکثری از بوروکراسی‌های اداری تاکید کرد و افزود: گام نخست پیشبرد طرح فشارافزایی مهندسی است و ما انتظار داریم شرح کار خدمات مهندسی مطابق شرح کار قرارداد هرچه زودتر آماده و ارائه شود.

مدیرعامل شرکت نفت‌وگاز پارس با اشاره به ابعاد و اهمیت طرح فشارافزایی، اعمال نظارت کیفی حداکثری را ضروری دانست و گفت:‌ همانطور که حمید بورد، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران بارها تاکید کرده‌اند، توجه به رکن بازرسی فنی و استقلال‌بخشی آن در مسیر اجرای طرح بسیار حائزاهمیت است.

دهقانی بر هماهنگی کامل کارفرما و پیمانکاران و تعیین مکانیزم‌های مشارکت بخش‌خصوصی تاکید کرد و یادآور شد: امیدواریم با عزم جدی پیمانکاران و همراهی همه ارکان مرتبط، بتوانیم اجرای طرح را در مسیری درست و بهینه پیش ببریم، اگرچه در این مسیر همانند تمام طرح‌ها فراز و فرودهایی خواهیم داشت اما موظفیم کار را به سختگیرانه‌ترین و بهترین حالت ممکن پیش ببریم.

منبع: شانا

سایت خوان