4 - 08 - 2022
تولید ماهی «سیباس» ظرفیت خوبی برای بخش خصوصی است
ایسنا- تولید و تکثیر ماهیان «سیباس» میتواند ظرفیت بسیار خوبی برای بخش خصوصی کشور ایجاد کند و یکی از معضلات امروز ما این است که بتوانیم این دانش فنی را به بخش خصوصی منتقل کنیم تا از نظر واردات ماهی سیباس خودکفا باشیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان این مطلب گفت: در حوزه امنیت غذایی فعالیتهایی را مدنظر داریم که بتوانیم ضریب امنیت غذایی را در کشور افزایش دهیم. مجتبی خیامنکویی با بیان اینکه ماهی در سبد خانوار بسیار کم است، افزود: یکی از موارد افزایش ضریب امنیت غذایی، تولید مواد پروتئینی به ویژه ماهی است که به این مساله باید توجه بیشتری کنیم. باید به خودکفایی تولید برسیم و وابستگی خود را به واردات ماهی کم کنیم چون ارز زیادی را به کشور تحمیل میکند و همچنین ظرفیت تولید استان را کاهش میدهد. معاون وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: یکی از اقدامات شایستهای که در ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندرامام و پژوهشکده آبزیپروری و مجموعه سازمان و موسسات شیلات استان انجام شده، دستیابی به بیوتکنیک تولید بچهماهی سیباس آسیایی است که یکی از گونههای فراگیر در شرق اقیانوس هند و غرب اقیانوس آرام است. خیامنکویی تصریح کرد: تولید و تکثیر این ماهیان میتواند یک ظرفیت بسیار خوبی برای بخش خصوصی کشور ایجاد کند و یکی از معضلات امروز ما این است که بتوانیم این دانش فنی را به بخش خصوصی منتقل کنیم تا از نظر واردات ماهی سیباس خودکفا باشیم.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد