ترامپ اولین قانون رمزارزی آمریکا را امضا کرد

گروه فناوری
کدخبر: 546034
قانون GENIUS با امضای دونالد ترامپ، نخستین چارچوب قانونی جامع برای تنظیم استیبل‌کوین‌ها در آمریکا را ایجاد کرد و نظارت دقیق بر صادرکنندگان این رمزارزها را به منظور ارتقای امنیت مالی و جلوگیری از پولشویی به اجرا گذاشته است.
ترامپ اولین قانون رمزارزی آمریکا را امضا کرد

جهان‌صنعت– روز جمعه قانونی موسوم به «GENIUS» توسط کنگره آمریکا تصویب شد که حدومرزهای مشخصی را برای استیبل‌کوین‌ها تعیین می‌کند. حالا این قانون توسط دونالد ترامپ، رییس‌جمهور ایالات متحده نیز امضا شده است. با امضای این قانون، توسط دونالد ترامپ، نخستین چارچوب قانونی برای نظارت بر استیبل‌کوین‌ها ایجاد شد. استیبل‌کوین‌ها نوعی رمزارز هستند که ارزش آنها به دارایی‌هایی مانند دلار آمریکا وابسته است. GENIUS قوانینی برای نهادهای صادرکننده این رمزارزها تعیین می‌کند که شامل الزامات نگهداری ذخایر مالی، مقررات ورشکستگی و تعهد به جلوگیری از پولشویی می‌شود. ترامپ در مراسم امضای این قانون در کاخ سفید، که با حضور مدیرعامل‌های صرافی Coinbase  و شرکت Tether برگزار شد، به ستایش از فعالان صنعت رمزارز پرداخت و گفت: «جامعه رمزارز سال‌ها مورد تمسخر و بی‌توجهی قرار گرفت اما امروز تلاش‌ها و روحیه پیشگامانه شما به رسمیت شناخته می‌شود.» او با لحنی انتقادی، دولت بایدن را «گروهی خشن» توصیف کرد که سعی در نابودی این صنعت داشته‌اند و در نهایت گفت: «من شما را از دردسرهای بزرگی نجات دادم.» ترامپ همچنین با حمایت از رمزارزها گفت که تصمیم برای تصویب این قانون را «در مراحل اولیه» گرفته زیرا به تقویت دلار آمریکا کمک می‌کند. او سپس با لحنی شوخ‌طبعانه اضافه کرد: «البته این کار را برای گرفتن رای هم انجام دادم چون شما هم آمدید و [به من] رای دادید.» قانون GENIUS با حمایت نمایندگان هر دو حزب در مجلس نمایندگان و سنا به تصویب رسید. حامیان این قانون معتقدند که تصویب آن موجب ایمن‌سازی صنعت و حفظ رقابت‌پذیری آمریکا در حوزه رمزارز می‌شود. با این ‌حال برخی از اعضای هر دو حزب با آن مخالفت کردند. «جاش‌هاولی»، سناتور جمهوریخواه ازجمله منتقدانی است که این قانون را «هدیه‌ای بزرگ به غول‌های فناوری» خواند و نسبت به جمع‌آوری داده‌های مالی کاربران توسط شرکت‌های صادرکننده استیبل‌کوین هشدار داد.

از سوی دیگر، سناتور «الیزابت وارن»، عضو ارشد کمیته بانکداری سنا این قانون را «پر از حفره‌های قانونی» می‌داند و گفت که فاقد تدابیر کافی برای محافظت از مصرف‌کنندگان، امنیت ملی و ثبات مالی است. او همچنین هشدار داد که این قانون می‌تواند به فساد احتمالی ترامپ مشروعیت ببخشد چراکه خانواده او در شرکت رمزارزی World Liberty Financial فعالیت دارند و استیبل‌کوین اختصاصی با نام USD1 راه‌اندازی کرده‌اند.

«اتریوم» از «بیت‌کوین» سبقت گرفت

برای اولین بار در تاریخ ۱۸ماهه راه‌اندازی صندوق‌های قابل معامله در بورس رمزارزهای آمریکا، سنگین‌ترین سیل نقدینگی نهادی به سمت اتریوم و نه بیت‌کوین سرازیر شد. میزان خالص سرمایه‌گذاری در ۹صندوق قابل معامله در بورس اتریوم، به ۶۰۲‌میلیون دلار رسید و از ۶/‏‏۵۲۲‌میلیون دلار سرمایه‌گذاری در ۱۱گروه قوی صندوق‌های قابل معامله در بورس بیت‌کوین پیشی گرفت. این ارقام که توسط سایت تحلیلی درون‌زنجیره‌ای «سوسوولیو» گردآوری شده، نشان‌دهنده تبادل نمادین بین دو دارایی شاخص در بازاری است که بیت‌کوین از جولای ۲۰۲۴ بر جریان‌های ورودی تسلط داشته است. این صعود کمتر از ۲۴ساعت پس از آن رخ داد که صندوق‌های اتریوم، رکورد یک روزه خود را با جذب چشمگیر ۷۲۶‌میلیون دلار شکستند؛ شاهکاری که دارایی‌های تجمعی را به کمی کمتر از ۵‌میلیون اتریوم و قیمت نقدی اتریوم را برای اولین بار از ژانویه به بالای ۳۴۰۰دلار رساند. جیمز سیفارت، تحلیلگر رمزارزها در بومبرگ در پست شبکه اجتماعی «ایکس» این حرکت را نقطه عطف خواند و گفت: صندوق‌های اتریوم از زمان راه‌اندازی بیش از ۵/‏‏۵‌میلیارد دلار، از جمله بیش از ۳/‏‏۳‌میلیارد دلار از اواسط آوریل جذب کرده‌اند. سایت می‌ترد گزارش کرد، تغییر در جدول روزانه در زمان این رکورد، حرکت قابل لمس اتریوم را برجسته می‌کند و تحلیلگران بخشی از این تغییر را به کاتالیزورهای خاص اتریوم نسبت می‌دهند اما اینکه این مورد نقطه عطف باشد یا یک نوسان آماری، به پایداری این چرخش بستگی دارد.

وب گردی