18 - 01 - 2017
بررسی روند افزایش قیمت برخی کالاها
به گفته استاندار تهران هیچگونه مشکل یا کمبودی در زمینه تامین کالاهای اساسی و مصرفی مردم وجود ندارد این در حالی است که که روند غیرمنطقی افزایش قیمت برخی از اقلام و کالاهای مصرفی باید بررسی شود.
حسین هاشمی روز گذشته در کارگروه تنظیم بازار استان تهران که در محل استانداری برگزار شد، افزود: در افزایش قیمت برخی اقلام اساسی که در روند مصرف آنها نسبت به گذشته تغییری ایجاد نشده، عوامل دیگری دخالت دارند و سازمانهای جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت استان تهران باید عوامل بروز خلل در مسیر توزیع این کالاها را شناسایی و رفع کنند.
وی تاکید کرد: کمبودی برای تهیه و توزیع کالاهای اساسی مصرفی از جمله گوشت قرمز و سفید، برنج و میوه در استان تهران وجود ندارد، بلکه مشکل اصلی در روش مدیریت سازمانهای مرتبط است که باید هم افزایی مدیران دستگاههای اجرایی برای تامین نیازهای مردم در روزهای پایانی سال و تعطیلات نوروز در دستور کار قرار گیرد.
استاندار تهران در واکنش به گزارش ارائه شده در این نشست مبنی بر سرمازدگی ۶۵ درصد محصول باغهای پرتقال شمال کشور خاطرنشان کرد: باید برای تامین پرتقال مصرفی و مورد نیاز در استان تهران علاوه بر ذخیرهسازی از محصول تولیدی در جنوب کشور نیز خریداری شود.
هاشمی در ادامه با اشاره به اینکه نباید اجازه دهیم که مسایل حاشیهای در توزیع اقلام ضروری از جمله گوشت و میوه و روند دسترسی مردم به این کالاهای مصرفی تاثیر بگذارد، تاکید کرد: کالاهای اساسی مصرفی و موردنیاز مردم با برگزاری پنج نمایشگاه بهاره شهر تهران در اسفندماه توزیع شود.
در این نشست گزارش کمیته نظارت کارگروه تنظیم بازار استان تهران ارائه و براساس آن اعلام شد که حجم کالاهای اساسی مصرفی ذخیره شده در استان نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است.
براساس این گزارش، تاکنون پنج هزار تن پرتقال و دو هزار و ۸۰۰ تن سیب برای تامین نیاز مردم در روزهای پایانی سال و تعطیلات نوروز خریداری شده و در سردخانههای استان تهران نگهداری میشود.
در گزارش کمیته نظارت کارگروه تنظیم بازار استان تهران تصریح شده که حجم اقلام اساسی خریداری شده از نیاز واقعی استان بیشتر است و مشکلی برای تنظیم بازار شب عید وجود ندارد.
همچنین در ادامه این جلسه گزارش سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در خصوص آلوده شدن برخی مرغداریهای استان به آنفلوآنزای مرغی اعلام شد که با وجود معدوم کردن سه تا چهار میلیون مرغ تخم گذار، قیمت تخم مرغ در سطح استان افزایشی نداشته است.
سرانه مصرف کالاهای اساسی در استان تهران
در گزارش سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، نیاز سالانه استان به شکر در حدود ۳۷۸ هزار تن اعلام شد که معادل مصرف سرانه ۳۰ کیلوگرم برای هر نفر در سال است.
همچنین دراین گزارش، سرانه مصرف گوشت قرمز استان تهران ۵/۱۲ کیلوگرم برای هر نفر در سال و نیاز سالانه استان نیز ۱۵۷ هزار تن اعلام شد.
در پایان این گزارش، مصرف سرانه گوشت مرغ استان تهران ۲۶ کیلوگرم (برای هر نفر) در سال عنوان و اعلام شد که نیاز سالانه استان به گوشت مرغ نیز ۳۵ هزار تن است. در این نشست همچنین اعلام شد: در پی افزایش قیمت گوشت قرمز در سطح استان تهران، توزیع این کالای مصرفی در میادین میوه و تره بار پایتخت انجام و منجر به کنترل و کاهش قیمت شده است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد