22 - 04 - 2020
افت ۶۰ درصدی تولید فرآوردههای گوشتی
ایلنا- عضو هیاتمدیره انجمن فرآوردههای گوشتی ایران از افت ۶۰ درصدی تولید فرآوردههای گوشتی در کارخانهها در پی شیوع ویروس کرونا خبر داد. جمال حسینزادهظروفچی با بیان اینکه ۶۵ درصد از تولید کارخانههای فرآوردههای گوشتی مصرف غیرخانگی دارد، اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی فستفودها، اغذیهفروشیها و رستورانها بخش زیادی از مصرف غیرخانگی تولید کارخانههای فرآوردههای گوشتی کاهش یافته است. وی ادامه داد: البته همچنان بیرونبری غذا در رستورنها و فستفودیها برقرار است، اما میزان آن بسیار اندک است.
حسینزاده با تاکید بر اینکه برخی آمار از افزایش سهم مصرف خانگی فرآوردههای گوشتی خبر میدهد، افزود: به طور معمول سهم مصرف خانگی از مصرف فرآوردههای گوشتی ۳۵ درصد است که در روزهای اخیر با قرنطینه خانگی درصدی افزایش یافته است. وی ارائه آمار دقیق میزان افزایش سهم مصرف خانگی فرآوردههای گوشتی را با توجه به پراکندگی آن غیرممکن دانست.به گفته حسینزاده، افزایش سهم مصرف خانگی فرآوردههای گوشتی به هر میزان که باشد نتوانسته کاهش تقاضا در بخش غیرخانگی را جبران کند. عضو هیاتمدیره انجمن فرآوردههای گوشتی ایران با اشاره به کاهش ظرفیت کارخانههای تولیدی، اظهار کرد: شاهد افت ۶۰ درصدی تولید فرآوردههای گوشتی در کارخانهها در پی شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال گذشته هستیم.حسینزاده در پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا میزان زیان کارخانههای تولید فرآوردههای گوشتی برآورد شده است، اظهار کرد: ۸۵ درصد از هزینه تولید مربوط به دو ماده اولیه گوشت قرمز و مرغ است. در چند ماه اخیر این دو ماده اولیه اصلی تولید فرآوردههای گوشتی، نه تنها افزایش قیمت نداشته بلکه با کاهش قیمت نیز روبهرو بوده است در نتیجه زیان حاصل از کاهش تقاضا بیشتر مربوط به هزینههای سربار میشود. وی از جمله این هزینههای سربار را افزایش حقوق و دستمزد، حملونقل و … عنوان کرد. وی خواستار حمایت دولت از صنعت فرآوردههای گوشتی شد و افزود: این حمایتها میتواند در قالب بخشودگی مالیاتی یا حق بیمه کارفرما باشد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد