30 - 01 - 2024
استانداردهای ملی زنجیره گندم، آرد و نان بازنگری میشود
سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: با هدف افزایش کیفیت در نانهای چهارگانه، بازنگری استانداردهای ملی سلامتمحور، مرتبط با زنجیره گندم، آرد و نان را که به عنوان قوت غالب مردم در سفره هر ایرانی دارای حرمت و کرامت است در دستور کار قرار دارد.
در همین راستا با تشکیل کمیته ملی ارتقای کیفیت زنجیره ارزش گندم، آرد و نان و برگزاری جلسات متعدد با متخصصان و فعالان این حوزه، بازنگری استانداردهای ملی گندم، آرد و نان را با جدیت دنبال کرد.
استاندارد ملی آرد به شماره ۱۰۳، برای کاهش سبوسگیری از گندم تجدیدنظر شد و علاوه بر تعریف آرد کامل برای تولید باکیفیت، مشخصات کیفی و ماهیتی دانه گندم، از محوریترین تغییرات و اصلاحات بهعملآمده در بازنگری استاندارد مذکور بود.
آبان امسال تجدیدنظر «آرد گندم- ویژگیها و روشهای آزمون» و نیز «نان مسطح- ویژگیها و روشهای آزمون» در دستور کار قرار گرفت و پس از برگزاری کمیسیونهای مربوط (هر هفته دو کمیسیون) و در نهایت در دی ماه ۱۴۰۲ به چاپ و بهرهبرداری رسید.
گفتنی است در سال ۱۴۰۱ استانداردهای آیین کار نانهای سنتی لواش، تافتون، بربری و سنگک به شمارههای ۵۸۰۹، ۲۵۰۸، ۵۸۱۰ و ۶۹۴۳ با رویکرد استفاده از آرد کامل و افزایش میزان سبوس نان تجدید نظر و چاپ شدند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد