21 - 06 - 2017
از خمیر مرغ تا خمیر گربه!
هومن جعفری- اعلام شده که تحت شرایط خاصی میتوان از خمیر مرغ در کالباس و سوسیس استفاده کرد.
۱- اگر خمیر مرغ خوب است، پس چرا تحت شرایط خاصی میتوان از آن استفاده کرد؟
۲- اگر خمیر مرغ به درد نمیخورد، پس چرا میشود تحت شرایط خاصی از آن استفاده کرد؟
۳- خمیر مرغ دقیقا کجای مرغ است؟ پوست مرغ است؟ دل و روده مرغ است؟ تاج مرغ است؟ استخوان مرغ است؟ چربیهای دورریختنی مرغ است؟
۴- یک سوال تخصصی. از خمیر مرغ میشود در سوسیس و کالباس گوشت هم استفاده کرد؟ یعنی سوسیسی که رویش نوشته سوسیس گوشت هم حاوی خمیر مرغ است یا از آشغال دیگری برای پر کردنش استفاده میکنند؟ مثلا نکند خمیر گربه باشد؟
۵- چهارتا دانه برند معتبر سوسیس و کالباس داریم که سالهاست همانها را میخوریم. این سوسیس و کالباسهای آت و اشغالی که در زیرزمین تولید میکنند را بروید جمع کنید. مشکل خمیر مرغ نیست! مشکل تولید سوسیس و کالباس غیراستانداردی است که با خمیر آشغال پرش میکنند. وقتی طرف روی ویترینش نوشته سوسیس کیلویی سه هزار و ۵۰۰ تومان خودتان باید حدس بزنید چه مزخرفی قرار است به خوردتان بدهند!
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد