6 - 09 - 2024
هزینه سفر به اروپا با ماشین شخصی چقدر میشود؟+ لیست هزینه ها
سفر به اروپا با ماشین شخصی یک ماجراجویی واقعی است که خاطرات آن را هیچ وقت فراموش نخواهید کرد. در سفر با خودروی شخصی، شما به طور مستقل مسیر خود را تعیین میکنید. وابستگی به اعضای گروه توریستی و آژانسهای مسافرتی ندارید. اما در عین حال تمام نگرانیهای مربوط به برنامهریزی سفر به دوش خودتان است. مثلاً باید هزینه سفر به اروپا با ماشین شخصی را حساب کنید و تصمیم بگیرید از کدام مسیر بروید که ایمنتر باشد. برای بررسی هزینههای سفر به اروپا با ماشین شخصی با ما همراه باشید.
بررسی هزینه سفر به اروپا با ماشین شخصی
هزینه سفر به اروپا با ماشین شخصی با توجه به مقصدی که برای سفر انتخاب میکنید، برنامهریزیهایی که برای تعطیلاتتان دارید و مدت زمان اقامت میتواند متفاوت باشد. بهتر است شما ابتدا درباره هزینه تور اروپا 1403 کمی تحقیق و جستجو کنید. اگر نتوانستید یک تور مناسب اروپایی پیدا کنید. سپس برای سفر زمینی با خودروی شخصی برنامهریزی کنید. هزینههای سفر زمینی با خودروی شخصی از کشور ایران به چند دسته تقسیم میشود که در ادامه همه آن ها را بررسی میکنیم.
هزینه کاپوتاژ، پلاک بينالمللی و بیمه خودرو
اولین مدرکی که برای خروج از کشور با خودروی شخصی باید دریافت کنید، برگه کاپوتاژ خودرو است. با توجه به هزینههای اعلام شده از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی کشور، هزینه برگه کاپوتاژ در سال 1403 برای خودروهای شخصی بین 700 تا 1.500.000 تومان است. البته مبالغی هم برای دریافت پلاک ترانزیت خودرو، دفترچه مالکیت و ترجمه گواهینامه از متقاضیان دریافت میشود. به عنوان مثال دریافت پلاک ترانزیت خودرو 1.300.000 تومان برای هر خودرو هزینه دارد. هزینه مربوط به دریافت علامت ir و cd نیز 20 هزار تومان است. هزینه دفترچه مالکیت خودرو نیز 400 هزار تومان است و برای تائید سوابق مدارک بینالمللی نیز متقاضیان باید 100 هزار تومان پرداخت نمایند. تمام افرادی که قصد دارند با ماشین شخصی خود به اروپا سفر کنند. باید یک بیمه شخص ثالث با توجه به نوع خودرو، مدت سفر و میزان تعهدات کشور مقصد تهیه کنند.
در مجموع هزینه دریافت کاپوتاژ خودرو، بیمه و پلاک بینالمللی برای خودروهای شخصی چیزی بین 5 تا 6 میلیون تومان برآورد میشود.
هزینه بنزین خودرو
یکی از مواردی که هنگام محاسبه هزینه سفر به اروپا با ماشین شخصی باید به آن توجه ویژهای داشته باشید. هزینه بنزین است. بنزین در کشورهای دیگر گرانتر از ایران است. بنابراین شما باید به خاطر تفاوت ارز کشورهای اروپایی با پول خودمان، هزینههای سنگینی بابت بنزین بپردازید. یکی از مواردی که باید قبل از سفر به آن دقت کنید این است که اگر باک خودروی خودتان را پر کنید. باید ما به التفاوت نرخ بنزین در ایران را در کشور مقصد پرداخت کنید و هر بار که در کشور مقصد بنزین بزنید، باید با توجه به قیمت بنزین در آن کشور هزینه بدهید. نرخ بنزین در حال حاضر در کشورهای اروپایی بین ۱.۸۵ تا ۱.۹۰ یورو است. البته علاوه بر هزینههای بنزین هزینه جریمه خودرو، استهلاک ماشین و موارد دیگر را هم باید در نظر بگیرید. جرایم رانندگی در کشورهای اروپایی سنگین هستند و اگر در سفر اول خودتان جریمه رانندگی را پرداخت نکنید. بار دیگر که قصد داشته باشید به آن کشور سفر کنید. باید اول جریمه را بدهید تا بتوانید مجوز ورود برای خودرو خودتان دریافت کنید.
هزینه خورد و خوراک در اروپا
اگر هنوز هم تصمیمتان برای سفر شخصی قطعی نشده و میخواهید بدانید قیمت تور دور اروپا از طریق آژانسهای گردشگری معتبر چقدر است، می توانید برای مشاهده قیمت ها به آژانس آیشم سری بزنید. مسلماً هزینه سفر شخصی به اروپا با خودرو خیلی گرانتر از سفر با تور است. آژانسهای مسافرتی در این زمینه تجربه دارند و میتوانند تخفیفهای ویژهای برای محل اقامت، بلیط سفر و حتی جاذبههای گردشگری بگیرند. اما اگر هنوز هم قصد دارید، خودتان به صورت شخصی با خودرو به اروپا سفر کنید، باید هزینههای خورد و خوراک را از قبل حساب کنید. شما میتوانید خودتان مواد غذایی تهیه کنید و غذای ساده بخورید. اما باید وسایل پخت و پز داشته باشید. همچنین میتوانید به رستوران بروید و با توجه به بودجهای که برای سفر دارید، غذای مورد علاقه خودتان را انتخاب کنید.
میانگین یک وعده غذایی مناسب در کشوری مانند آلمان، ۸ یورو است. اگر بخواهید در یک رستوران متوسط غذایی با کیفیت خوب برای دو نفر سفارش دهید. باید ۴۰ یورو هزینه کنید. هزینه خرید غذاهایی مانند فست فود در رستوران مک دونالد به صورت میانگین ۷ یورو است. قیمت یک بطری ۰.۳۳ لیتری آب در اروپا، ۱.۴۲ یورو است. با توجه به این موارد نمیتوانیم هزینه دقیقی برای خورد و خوراک ارائه کنیم چرا که مدت زمان اقامت و سبک زندگی روی هزینههای خورد و خوراک تأثیر دارد. کشور مقصد و نوع غذا نیز میتواند روی هزینه تأثیر داشته باشد.
هزینه اقامت در اروپا
اگر حوصله تورهای گروهی را ندارید. میتوانید با انتخاب تور انفرادی اروپا سفری خاطره انگیز را به کشورهای اروپایی تجربه کنید. اما اگر میخواهید به صورت خانوادگی با ماشین شخصی خودتان به اروپا بروید، باید هزینههای اقامت در اروپا را حتماً از قبل بررسی کنید. اگر میخواهید در هتل بمانید، باید قبل از سفر، هتل مورد نظر خود را رزرو کنید و فاکتور تهیه کنید. معمولاً رزرو هتل از یک تا سه ماه قبل به صرفهتر است. چرا که ممکن است در هنگام سفر شما، هزینه هتل چند برابر شود. با توجه به مدت زمان اقامت، نوع هتل انتخابی و شهر محل اقامت، هزینه هتل هم تغییر میکند.
قیمت یک شب اقامت در یک هتل یک ستاره در شهر رم ایتالیا، 271.800 تومان است. یک شب اقامت در یک هتل ۵ ستاره در همان شهر رم، 15.240.000 تومان برای هر نفر هزینه دارد. بعضی از افراد هستند که با کمپر سفر میکنند و هنگام رسیدن به مقصد در خودروهای خودشان میمانند. این افراد نیازی نیست هزینهای بابت اقامت در هتل یا مسافرخانه بپردازند. البته در کشورهای اروپایی هم امکان پیدا کردن سوئیت، هتلهای ارزان یا هاستل وجود دارد. بهتر است قبل از سفر خوب تحقیق کنید و یک محل اقامت ارزان برای خودتان انتخاب نمایید.
هزینه پاسپورت و ویزا
خروج از کشور بدون داشتن مدارک خروج امکانپذیر نیست. هموطنان عزیز برای خروج از کشور حتماً باید پاسپورت معتبر داشته باشند و اگر بخواهند وارد اروپا شوند. باید اول برای دریافت ویزای کشورهای اروپایی اقدام کنند. بعضی از کشورها مانند فرانسه شرایط سختی برای صدور ویزا دارند و افراد باید تمکن مالی کافی برای دریافت ویزا ارائه نمایند. ورود به بعضی کشورها هم فقط منوط به داشتن دعوتنامه است. بنابراین اگر شما قصد سفر به اروپا با خودروی شخصیتان را دارید، باید از سه ماه قبل برای اخذ ویزا پاسپورت یا گذرنامه معتبر اقدام کنید.
هزینه عوارض خروج از کشور
عوارض خروج از کشور برای هر نفر در سال ۱۴۰۳، مبلغ ۵۲۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است. افرادی که بخواهند برای بار دوم یا سوم از کشور خارج شوند. باید به ترتیب 780 و 1.040.000 تومان بابت عوارض خروج از کشور پرداخت نمایند. البته این مبلغ برای مرز نشینان کمتر است.
کلام پایانی
هزینه سفر به اروپا با ماشین شخصی شامل هزینه دریافت ویزا، پرداخت عوارض خروج از کشور، هزینه کاپوتاژ خودرو، دریافت بیمه بین المللی و … میشود که در این مقاله به صورت مجزا هر یک از آن ها را بررسی کردیم.
این مطلب توسط جهان صنعت نوشته نشده و انتشار آن به منزله تایید محتوا نیست
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد