21 - 12 - 2024
تنوع خوراک میتواند برند گردشگری کرمانشاه شود
«جهانصنعت»- سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه شهر خلاق خوراک یک فرصت برای توسعه گردشگری کرمانشاه است، گفت: تنوع و کیفیت بسیار خوب خوراک در کرمانشاه میتواند به برند گردشگری استان تبدیل شود.
علیرضا مرادیبیستونی اظهار کرد: مساله خوراک یکی از اولویتهای مهم یک گردشگر در سفر است. یک گردشگر شاید در هتل و دیگر مراکز اقامتی اسکان نیابد اما نمیتواند خوراک را در سفر خود حذف کند، به همین دلیل توجه به موضوع خوراک امری مهم و ضروری در گردشگری است.
سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه به رونق گردشگری خوراک در دنیا اشاره کرد و افزود: کرمانشاه با توجه به وجود اقلیم و آب و هوای مختلف، از گرمسیری تا سردسیری دارای رویش گیاه و دامهای مختلفی است، همچنین وجود اقوام مختلف باعث شده دارای تنوع خوراک متفاوت و منحصربهفردی باشیم که وجود این تنوع بسیار، کرمانشاه را به جهانشهر خلاق خوراک تبدیل کرد. او گفت: خوراک یکی از عوامل افزایش ماندگاری گردشگر بوده و توجه کیفی به آن با توجه به تنوعی که در استان وجود دارد امری ضروری است. مرادیبیستونی با بیان اینکه در طول سال رویدادهای متعددی در سطح استان با محوریت خوراک و محصولات باغی در استان برگزار شده است، تصریح کرد: این رویدادها مورد استقبال ویژه گردشگران و تورها قرار گرفته است که باید با برنامهریزی مناسب از همه ظرفیت استان در برگزاری رویدادها استفاده کرد. او افزود: یکی از اقدامات اساسی که باید انجام شود این است که قرار گرفتن خوراکهای خاص استان که بیش از ۶۰مورد آن به ثبت ملی رسیده در منوی رستورانهای استان قرار گیرد.
سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه در خاتمه اظهار کرد: خوشبختانه بخش خصوصی و جوامع محلی از این رویدادها استقبال کردهاند که میتواند نویدبخش این باشد که این رویدادها با تداوم سالانه برگزار شوند و حتی افزایش یابند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد