21 - 12 - 2024
آرژانتین در صدر بالاترین تورم مواد غذایی در 2024
«جهانصنعت»- افزایش تورم مواد غذایی، امنیت غذایی جهانی را تحتتاثیر قرار میدهد و بهطور نامتناسبی بر جمعیتهای آسیبپذیر تاثیر میگذارد. اما از آمریکای جنوبی گرفته تا آفریقا و خاورمیانه، کدام کشورها در سال 2024 بیشترین آسیب را از افزایش قیمت مواد غذایی دیدهاند؟
گزارش جدید visualcapitalist به بررسی کشورها با بالاترین تورم مواد غذایی در سال 2024 پرداخته است. این گزارش نشان میدهد که آرژانتین و فلسطین بین سالهای 2023 و 2024 بالاترین نرخ را داشتند. این گزارش از آخرین دادههای Trading Economics برای نشاندادن کشورهایی با بالاترین تورم مواد غذایی استفاده کرده است.
روند تورم مواد غذایی براساس کشور و منطقه
آرژانتین با افزایش 183درصدی قیمت مواد غذایی نسبت به سال قبل، در صدر همه کشورها قرار دارد. این کشور همچنین بالاترین تورم موادغذایی پیشبینیشده در جهان را با 120 درصد برای سهماهه دوم سال آینده دارد.
تورم بالای مواد غذایی آرژانتین ناشی از ترکیبی از کاهش ارزش پول، خشکسالیهای شدید، وابستگی به صادرات، بیثباتی اقتصادی و ناآرامیهای سیاسی است. فلسطین با 115درصد، در رتبه دوم بالاترین تورم مواد غذایی قرار دارد. با این حال، پیشبینی میشود که تا اواسط سال 2025 به طور چشمگیری به 12درصد کاهش یابد.
در همین حال، شش کشور از هشت کشور بعدی همگی در آفریقا هستند. کشورهای آفریقایی با بالاترین تورم مواد غذایی، زیمبابوه با 105درصد و سودان جنوبی با 96درصد هستند. در عین حال، سایر کشورهای آفریقایی مانند مالاوی، نیجریه و آنگولا با نرخهایی بین 34 تا 44درصد مواجه هستند که روند گستردهتر تورم موادغذایی در سراسر این قاره را برجسته میکند.
دادهها نشان میدهد که اقتصادهای در حال توسعه بار نامتناسبی را متحمل میشوند، جایی که هزینههای مواد غذایی بخش بزرگتری از بودجه خانوار را تشکیل میدهد. این مقاله با حمایت مالی شرکت پتاس برزیل، به موضوع تورم مواد غذایی در جهان پرداخته و آرژانتین و چند کشور آفریقایی را به عنوان کشورهای دارای بالاترین نرخ تورم معرفی میکند. هدف اصلی مقاله، علاوهبر اطلاعرسانی، ترغیب به سرمایهگذاری در شرکت پتاس برزیل است، با این استدلال که پتاس میتواند به افزایش تولید محصولات کشاورزی و در نتیجه کاهش تورم مواد غذایی کمک کند.
تمرکز بر کشورهای در حال توسعه: مقاله به صراحت به این نکته اشاره میکند که اقتصادهای در حال توسعه بار سنگینتری از تورم موادغذایی را تحمل میکنند زیرا هزینه موادغذایی بخش بزرگتری از بودجه خانوار را تشکیل میدهد.
نقش پتاس در کاهش تورم: مقاله بهطور ضمنی پتاس را بهعنوان راهحلی برای مشکل تورم موادغذایی معرفی و به خوانندگان پیشنهاد میکند در شرکت پتاس برزیل سرمایهگذاری کنند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد