شناسه خبر : 55346
20 - 04 - 2020
20 - 04 - 2020
کاهش ۳۰ درصدی تولید شیرینی و شکلات
ایسنا- تولید شیرینی و شکلات بستهبندی در پی شیوع ویروس کرونا با کاهش ۳۰ درصدی روبهرو شده است. دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات با بیان این مطلب گفت: علت این کاهش علاوه بر کاهش مصرف، تحت تاثیر تعطیلی واحدها در نوروز و رعایت شرایط شیوع ویروس کرونا هم بوده است. جمشید مغازهای با بیان اینکه احتمال آلوده بودن شیرینی و شکلات بستهبندی به ویروس کرونا وجود ندارد، اظهار کرد: بخش اعظمی از ماشینآلات تولید شیرینی و شکلات بستهبندی اتوماتیک است و در محیط سرپوشیده تولید میشود.
وی با بیان اینکه کارخانجات تولیدی بعد از ۱۶ فروردین با رعایت نکات بهداشتی، کنترل و ضدعفونی کارخانجات و اتخاذ تمهیدات لازم شروع به فعالیت کردند، از کاهش تقاضای شیرینی و شکلات خبر داد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد