22 - 10 - 2022
پوشش بیمهای ۵/۴ میلیون زوج نابارور
«جهان صنعت»- وزیر بهداشت گفت: در همین هفته صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج را با بودجه ۵ هزار میلیاردی که مجلس به این بیماران اختصاص داده است، راهاندازی خواهیم کرد.
دکتر بهرام عیناللهی با بیان اینکه تربیت پزشک عمومی و متخصص برای رفع کمبودها در کشور از اهمیت ویژهای برخوردار است، اظهار داشت: امسال همچنین پذیرش متخصص به ۴ هزار نفر رسید حال آنکه میزان پذیرش در سال قبل ۳ هزار و ۲۰۰ نفر بود. امسال همچنین ۵۰۰ سهمیه بومیگزینی برای رفع کمبود پزشک متخصص در مناطق محروم در نظر گرفته شد.
وزیر بهداشت ادامه داد: امسال همچنین ۶ میلیون نفر از جمعیت کشور را که فاقد بیمه بودند بیمه کردیم و در همین هفته صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج را با بودجه ۵ هزار میلیاردی که مجلس به این بیماران اختصاص داده است، راهاندازی خواهیم کرد.
عیناللهی همچنین با آیتالله حسینیبوشهری، رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد.
وی در این دیدار با اعلام اینکه در ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم روزانه ۵۰ هزار بیمار کرونا، ۲۰ هزار بستری، ۸ هزار مریض بدحال و حدود ۷۰۰ مرگومیر داشتیم، گفت: خوشبختانه با مجاهدت کادر سلامت، نیروهای داوطلب و همراهی مردم توانستیم با روزانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار و در هفته ۸ میلیون و ۶۰۰ هزار تزریق واکسن کرونا را مهار کنیم به نحوی که اکنون مرگومیرها تکرقمی شده و روزانه ۳ تا ۴ جانباخته کرونا داریم.
وی افزود: در طرح بیمه همگانی سه دهک پایین جامعه بیمه شدند و اکنون پس از ۴۳ سال کمتر کسی در کشور هست که در حوزه سلامت از حمایت بیمه برخوردار نباشد؛ بلکه تنها عدهای محدود باقی ماندهاند که با انجام آزمون وسع میتوانند بیمه شوند.
وزیر بهداشت همچنین ایجاد مراکز درمان ناباروری را در کشور مورد اشاره قرار داد و گفت: برای جوانسازی جمعیت هماکنون ۴ و نیم میلیون زوج نابارور را تحت پوشش بیمه قرار دادهایم که ۹۰ درصد هزینههای درمان آنها تحت پوشش بیمه قرار دارد.
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز در دیدار با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه دانش پزشکی با پیوست فرهنگی تقویت میشود، گفت: دشمن همواره به دنبال تضعیف سلامت و امنیت مردم است.
آیتالله سیدهاشم حسینیبوشهری در دیدار با دکتر بهرام عیناللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اهمیت پیوند معارف دینی و فرهنگی با آموزش پزشکی و تقویت مبانی اخلاق پزشکی اظهار داشت: ارتباط علم پزشکی با این مبانی اثرگذار سبب تقویت خدمت به مردم در حوزه سلامت میشود.
وی سلامت و امنیت را دو رکن اصلی و مهم در جامعه دانست و گفت: دشمن همواره به دنبال تضعیف سلامت و امنیت مردم است.
امامجمعه موقت قم تلاش دشمنان در راستای ایجاد تحریمهای ظالمانه را از مصادیق بارز دشمنیهای آنان برشمرد و گفت: در دوران کرونا و تا پیش از دستیابی نسبی به تولید واکسن کشورهای خارجی از عرضه واکسن به مردم ایران خودداری میکردند.
آیتالله حسینیبوشهری ادامه داد: دشمن و کشورهای استکباری برخلاف ادعاهای حقوق بشری خود مانع دسترسی مردم به دارو میشوند.
وی موضوع جوانی جمعیت را یکی از دغدغههای اصلی مراجع و علما عنوان کرد و گفت: باید با ایجاد مشوقهای لازم و برداشتن موانع موجود در راستای جوانی جمعیت و آموزش به خانوادهها تلاش کرد.
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت از اقدامات کادر سلامت، نیروهای جهادی و مردم در مقابله با ویروس کرونا تجلیل کرد.
در این دیدار همچنین رییس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز به ارائه گزارش عملکرد و اقدامات حوزه سلامت شهر مقدس قم پرداخت.
وزیر بهداشت در دیداری با آیتالله نوریهمدانی از مراجع عظام تقلید، گزارشی از دستاوردهای نظام سلامت ارائه کرد.
بنابر اعلام روابطعمومی وزارت بهداشت، آیتالله نوریهمدانی در این دیدار، اقدامات دولت سیزدهم در حوزه سلامت را قابل توجه دانستند و از این اقدامات قدردانی کردند.
آیتالله نوریهمدانی از مراجع عظام تقلید در دیدار وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اهمیت کار در حوزه سلامت و اجر اخروی آن گفتند: هر قدمی که برای کمک به مردم و ارتقای سلامتی آنها برمیدارید، تلاش در راه خدا محسوب شده و ثواب اخروی دارد، زیرا کمک به مردم بالاترین عبادات است.
ایشان افزودند: به تعبیر امام صادق(ع) سه چیز در هر مکان و جغرافیایی باید وجود داشته باشد، اول فقیه عالم متبحر، دوم طبیب بصیر و سوم مدیریت در جامعه که بسیار اهمیت دارد.
این مرجع تقلید با اشاره به اهمیت جایگاه نظام جمهوری اسلامی ایران در جهان، خاطرنشان کردند: نمیتوان از هیچ کدام از کشورهای جهان که تحت سلطه استکبار هستند انتظار کمک به این نظام را داشت و ما باید با تلاش برای برآوردن انتظارات این ملت شریف، خود را قوی نگه داریم.
آیتالله نوریهمدانی با اشاره به بیانات امام راحل(ره) درباره جایگاه این نظام الهی، گفتند: باید با اتکا به بیانات معصومان که امنیت، عدالت و رفع فقر را بزرگترین وظایف و اقدامات حاکمان برشمردهاند، مشکلات مربوط به اشتغال، ازدواج و مسکن جوانان و مردم را برطرف کنیم.
در این دیدار دکتر بهرام عیناللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن قدردانی از اعطای فرصت دیدار آیتالله نوریهمدانی، با اشاره به کاهش چشمگیر مرگومیرهای کرونا از آذرماه ۱۴۰۰ تاکنون، بیان داشت: از ابتدای پیدایش کرونا تا آذر ماه ۱۴۰۰ بالغ بر ۱۳۲ هزار جانباخته داشتیم و از آذر ۱۴۰۰ تاکنون با تمهیدات اندیشیدهشده در این حوزه از جمله واکسیناسیون سراسری تعداد جانباختگان کرونا به کمتر از ۱۰ درصد آمار مذکور و در بسیاری از ایام به تکرقمی و صفر رسید.
وی با بیان اهمیت جوانی جمعیت برای آینده کشور از این مرجع تقلید خواست با هدایتها و رهنمودهای موثر خود مردم را به فرزندآوری دعوت کنند.
به گزارش روابطعمومی وزارت بهداشت، آیتالله مکارمشیرازی در این دیدار از فعالیتها و پیشرفتهایی که در علوم پزشکی کشور حاصل شده، تشکر کردند و خودکفایی در تولید بسیاری از اقلام دارویی و واکسنها را در شرایط تحریم کشور توسط آمریکا و غرب شایسته تجلیل و قدردانی دانستند.
آیتالله مکارمشیرازی در این دیدار از فعالیتها و پیشرفتهایی که در علوم پزشکی کشور حاصل شده، تشکر کردند و افزودند: تولید برخی اقلام دارویی و واکسنها توسط شرکتهای داخلی از جمله ثمرات تحریمهاست و تحریمهای آمریکا و غرب فرصتی ایجاد کرد تا در این تولیدات به خودکفایی برسیم.
این مرجع تقلید با بیان اینکه مساله افزایش جمعیت کشور پیش از آنکه یک موضوع درمانی باشد، مسالهای اخلاقی است، گفتند: آنچه سبب حفظ مملکت میشود، جمعیت کشور است. چین به سبب جمعیتی که دارد در بسیاری از مسائل، حرف اول را در دنیا میزند.
آیتالله مکارمشیرازی، شعار جمعیت کمتر، زندگی بهتر را اشتباه دانسته و تاکید کردند: برخی تنها آرامش و آسایش امروز خودشان را ملاحظه میکنند، اما فردا وقتی جمعیت کم و پیر شد، با کمبود و پیری جمعیت، نسل آینده شما چه خواهد شد؟ اینکه اجازه نمیدهیم محیطزیست تخریب شود، برای این است که محیطزیست تنها متعلق به ما نیست، بلکه برای آیندگان هم هست، بنابراین به فکر آیندگان بودن، خود مسالهای مهم است.
ایشان تاکید کردند: مسائل فرهنگی بیشتر از آموزش سرچشمه میگیرد نه از فشار و اینکه بخواهیم بدون کار فرهنگی مناسب مسائلی از قبیل حجاب و جمعیت را حل کنیم، نتیجه نخواهیم گرفت.
آیتالله مکارمشیرازی در ادامه حوزه علمیه را دارای ظرفیت عظیم فرهنگی، تربیتی و اجتماعی برشمردند که میتواند در جهت ارتقای سطح سلامت و بهداشت کشور، به وزارت بهداشت کمک کند.
ایشان وجود بیمارستانها، درمانگاهها و مراکز بهداشتی در سطح کشور به خصوص مناطق محروم را که به همت حوزه و مراجع تقلید بنا شده و به صورت خیریه برای درمان بیماران ناتوان و ضعیف فعال است از نمونههای این همکاری برشمردند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد