13 - 02 - 2020
روشهای نوین تولید نیاز به ارزیابی دارد
باشگاه خبرنگاران جوان- پیروزبخت گفت: تولید فرآوردههای گوشتی در محلهای عرضه و واحدهای صنفی ممنوع است.
نیره پیروزبخت رییس سازمان استاندارد ضمن تایید خبر غیراستاندارد بودن سوسیس و کالباسهای تولید شده با نام دهکده پروتئین اظهار کرد: روز گذشته سازمان استاندارد تهران خبر غیراستاندارد بودن این محصولات را به بخشهای مختلف کشور مثل سازمان تعزیرات و مردم کشور اعلام کرد.
او ادامه داد: تولید این محصولات در محلهای عرضه و واحدهای صنفی ممنوع است و در صورت مشاهده مطابق مقررات با آنها برخورد خواهد شد. متاسفانه این برند بدون داشتن مهر استاندارد شروع به تبلیغات برای محصولات خود کرده است که انجام این کار نقض قوانین محسوب میشود.پیروزبخت تصریح کرد: با وجود اخطارهای مکرر ادارهکل استاندارد استان تهران مبنی بر طی مراحل قانونی و اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد، این واحد پروتئینی همچنان بدون مجوز به تولید فرآوردههای گوشتی و تبلیغات ادامه میداد.رییس سازمان ملی استاندارد گفت: گاهی فرآوردههای گوشتی در واحدهای صنفی و فروشگاهها تولید و بدون داشتن علامت استاندارد عرضه میشوند و مصرفکنندگان را به سمت خود میکشانند. تولید فرآوردههای گوشتی در فروشگاههای زنجیرهای و بزرگ مجاز نیست و این موضوع به مراکز عرضه بزرگ و زنجیرهای اطلاعرسانی و ابلاغ شده است.او تاکید کرد: در اغلب این تولیدات از روشهای جدیدی برای تهیه و تولید محصولات خوراکی استفاده میکنند که نیاز به بررسی همهجانبه دارد؛ عوامل مختلفی از جمله شرایط تولید، بار میکروبی و غیره باید مورد ارزیابی قرار بگیرند تا پس از اعطای علامت استاندارد شروع به تولید کنند.پیروزبخت گفت: برای برنامههای آتی بررسیهای لازم را با وزارت بهداشت و وزارت جهاد کشاورزی خواهیم داشت تا برندهای متقاضی تحت پوشش سازمان استاندارد قرار بگیرند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد