19 - 10 - 2024
دورریز غذای کشور ۲۵میلیون نفر را سیر میکند
ایرنا- به گفته رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، جلوگیری از دورریز و ضایعات غذا در کشور میتواند ۲۰ تا ۲۵میلیون نفر را سیر کند. سیدمحمدعلی رضوی در این خصوص افزود: براساس اطلاعات موجود میزان دورریز غذا در کشور ما بسیار بالاست و باید این چالش، مدیریت و ساماندهی شود و علم و دانش نیز به کمک این حوزه بیاید. وی اظهار کرد: سالانه ۱۲۵ تا ۱۳۰تن از تولیدات محصولات کشاورزی و غذایی در کشور دور ریخته میشود.رضوی با بیان اینکه حدود ۱۰درصد جمعیت دنیا از گرسنگی رنج میبرند، اظهار کرد: حدود ۲۰درصد از جمعیت دنیا نیز دچار سوءتغذیه هستند. وی با اشاره به اینکه سال گذشته سند امنیت و ایمنی غذایی کشور تدوین و ابلاغ شد، بیان کرد: ۲۸سازمان در تدوین این سند همکاری داشتهاند.
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مستقر در خراسان رضوی با اشاره به برگزاری دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت همزمان با روز جهانی غذا، گفت: این همایش با محورهای تولید و فرآوری غذا، جامعه و دسترسی به غذا، مصرف و سلامت غذا، تابآوری، ثبات و پایداری، روز ۲۵مهر در مشهد برگزار میشود. رضوی افزود: بیش از ۱۴۰مقاله به دبیرخانه علمی این همایش رسیده است که ۱۰۴عنوان مقاله در قالب پوستر، سخنرانی و غیره ارائه میشود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد