31 - 10 - 2019
خبر
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران:
هیچ خطایی در مدیریت سیلاب را نمیپذیریم
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: طبق پیشبینیهای رسمی احتمال وقوع سیلاب در سال ۹۸-۹۹ دور از انتظار نیست و طبق تاکید وزیر نیرو، هیچ خطایی از شرکتهای زیرمجموعه در مدیریت رودخانه و سیلاب در چارچوب وظایف قانونی در سال جاری قابل پذیرش نخواهد بود.
محمد حاجرسولیها در جلسه هماندیشی با مدیران مهندسی رودخانه کشور با هدف انتقال تجارب تخصصی مدیریت سیلابهای اخیر در استانهای گلستان، خوزستان و لرستان به سایر استانها، بر اهمیت توجه بیش از پیش بر موضوع مدیریت سیلاب در سطح شرکتهای تابعه تاکید کرد و گفت: طبق پیشبینیهای رسمی احتمال وقوع سیلاب در سال ۹۸-۹۹ دور از انتظار نیست و طبق تاکید وزیر نیرو، هیچ خطایی از شرکتهای زیرمجموعه در مدیریت رودخانه و سیلاب در چارچوب وظایف قانونی در سال جاری قابل پذیرش نخواهد بود.
به گزارش وزارت نیرو، وی از مدیران مهندسی رودخانه خواست تا درخصوص موضوع اطلاعرسانی و افزایش آگاهی جوامع محلی هر منطقه با همکاری روابط عمومی اقدام کنند.
حاجرسولیها در انتهای سخنان خود مجددا از همکاران خواست تا نهایت تلاش و دقت خود را برای تسریع در انجام مطالعات تعیین حد بستر و حریم رودخانه، ثبت نقشههای حد بستر و حریم رودخانه در سامانه کاداستر ملی و برخورد قاطع با تصرفهای غیرقانونی بهعمل آورند.
در ادامه این نشست، غزال جعفری مدیرکل دفتر مهندسی رودخانهها و سواحل شرکت مدیریت منابع آب ایران، هدف از این نشست را انتقال تجارب تخصصی مدیریت سیلابهای اخیر در استانهای گلستان، خوزستان و لرستان به سایر استانها ذکر و اظهار امیدواری کرد تا به پشتوانه درسآموختههای جدید و تاکید بر محورهایی که باید تقویت شود، شرکتهای آبمنطقهای بتوانند خود را برای مواجهه با سیلابهای احتمالی آتی مجهز کنند.
وی بررسی و کنترل اهم اقداماتی که باید توسط شرکتها با حساسیت بیشتری در زمینه مدیریت رودخانهها شود از جمله آزادسازی و بازگشایی مسیر رودخانهها و گلوگاههای آبگذری سیلاب، تسریع در مطالعه حد بستر و حریم رودخانه را از جمله اهداف این نشست عنوان کرد.
معاون وزیر نیرو اعلام کرد
افزایش ۲ برابری ظرفیت تولید
انرژیهای تجدیدپذیر در ایران
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر با افزایش دو برابری نسبت به سال گذشته از مرز ۸۴۰ مگاوات گذشته است.
به گزارش وزارت نیرو، همایون حائری در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه و کنفرانس بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر ایران گفت: وزارت نیرو در تلاش است تا پایان دولت دوازدهم ظرفیت تولید انرژیهای تجدیدپذیر کشور را به چهار هزار مگاوات برساند.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با تاکید بر اینکه ایران از ظرفیتهای مناسبی در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر برخوردار است، ادامه داد: در حال حاضر ۶۰ هزار مگاوات پتانسیل انرژی بادی در کشور شناسایی شده است.
وی با اشاره به شناسایی پتانسیل ۱۵۰ هزار مگاواتی انرژی آفتاب برای ایجاد مزارع انرژی خورشیدی افزود: در پیک مصرف تابستان امسال، نیروگاههای تجدیدپذیر با تولید ۵۰۰ مگاواتی خود کمک موثری به شبکه برق سراسری کشور کردهاند.
آمریکا برای هند ذخایر استراتژیک نفت میسازد
واشنگتن قصد دارد برای ایجاد ذخایر استراتژیک نفتی، به هند کمکهای فنی بدهد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، کنت جاستر، سفیر آمریکا در هند گفت آمریکا میخواهد یک همکاری همهجانبه با هند در بخش انرژی برقرار کند.
جاستر گفت واشنگتن قصد دارد برای ایجاد ذخایر استراتژیک نفتی، به هند کمکهای فنی بدهد.
واردات نفت هند از آمریکا در ۲۰۱۸ بهشدت افزایش یافت.
منابع برتر نفت خام هند بهخاطر تحریمهای آمریکا طی سال گذشته تغییرات بسیاری کرده است. در این بین، واردات نفت هند از آمریکا تقریبا دو برابر شده است. واردات نفت هند از آمریکا از آوریل تا آگوست سال میلادی جاری به ۴۹/۴ میلیون تن رسید یعنی ۷۲ درصد افزایش نسبت به ۶/۲ میلیون تنی که در همین زمان در سال گذشته وارد کرده بود.
آمریکا در حال حاضر ششمین تامینکننده بزرگ نفت هند است. ایران دیگر بین ۱۰ عرضهکننده برتر نفت به هند قرار ندارد. کشورهای دیگری مثل نیجریه و روسیه هم صادرات نفت به هند را افزایش دادهاند.
نرخ جایگزینی منابع نفتی به پایینترین رقم
طی ۲۰ سال گذشته رسید
نرخ جایگزینی منابع برای منابع متعارف در حال حاضر حدود ۱۶ درصد است که پایینترین حد طی دو دهه گذشته است. این بدان معناست که تنها یک بشکه از هر شش بشکه مصرف شده با منابع جدید جایگزین میشود.
به گزارش اویلپرایس، گزارش ریستاد انرژی از آخرین اکتشافات جهان نشان میدهد شرکتهای نفت و گاز در سال جاری میلادی ۷/۷ میلیارد بشکه معادلهای نفتی تا به امروز کشف کردهاند.
پالزور شنگا، تحلیلگر ارشد ریستاد انرژی گفت: «صنعت نفت در راه تکرار رکورد ۲۰۱۸ و تولید ۱۰ میلیارد بشکه معادلهای نفتی از منابع قابل بازیافت کشف شده است.»
روسیه بیشترین منابع نفتی را در ۲۰۱۹ کشف کرده است. اکتشافهای دینکوف و نیارمیسکوی حدود ۵/۱ میلیارد بشکه معادلهای نفتی از منابع قابل بازیافت دارند. گویان و قبرس پس از روسیه قرار دارند.
نرخ جایگزینی منابع برای منابع متعارف در حال حاضر حدود ۱۶ درصد است که پایینترین حد در طول تاریخ است.
شنگا اضافه کرد: «این بدان معناست که تنها یک بشکه از هر شش بشکه مصرف شده با منابع جدید جایگزین میشود. این پایینترین نرخ جایگزینی است که در دو دهه اخیر شاهد آن بودهایم.»
ولی پس از موفقیتهای اکسونموبیل در آبهای گویان و اکتشافات اخیر توسط سایر اپراتورها در این منطقه که باعث اکتشافهای دریایی بیشتر در کارائیب شده، صنعت نفت امیدوار شده است.
حفاری در خارج از ساحل و در کف دریا در سالهای اخیر افزایش یکنواختی داشته و انتظار میرود ۲۳ اکتشاف جدید در ۲۰۱۹ صورت بگیرد. در ۲۰۱۳ تنها هفت چاه دریایی حفر شده بود.
تخمین زده میشود تعداد چاههایی که در ۲۰۲۰ حفر میشود به ۲۵ برسد چون اپراتورهای بسیاری به چرخه اکتشاف کارائیب پیوستهاند.
ریستاد انرژی انتظار دارد حوزه گویان- سورین با چاههایی که حفر میشود، همچنان در صدر خبرها باشد. این حوزه یکی از امیدوارکنندهترین حوزههای تحت اکتشاف در جهان است.
آخرین بررسیها نشان میدهد این حوزه احتمالا حدود ۱۳ میلیارد بشکه معادلهای نفتی دارد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد