21 - 11 - 2024
حاشیه سود «کچاد» در میان بالاترینهای فولادی
حاشیه سود «کچاد» در میان بالاترینهای فولادی
«جهانصنعت»- براساس گزارشهای منتشر شده از حاشیه سود خالص شرکتهای بورسی در صورتهای مالی ششماهه حسابرسی نشده خود، شرکتهای «توسعه معدنی و صنعتی صبانور»، «فولاد مبارکه» و «معدنی و صنعتی چادرملو» در بین ۱۸شرکت فولادی بزرگ کشور بالاترین حاشیه سود خالص را در ششماهه اول سالجاری ثبت کردهاند. براساس همین گزارش، کچاد با محقق کردن حاشیه سود بیش از ۳۶درصد و قرار گرفتن در جایگاه سوم پرسودترینهای فولادی، عملکرد قابل قبولی را برای سهامداران خود به ارمغان آورد. همچنین کنور با ۴۹درصد و فولاد با ۳۹درصد رتبههای اول و دوم این ردهبندی را کسب کردهاند.
یادآوری میشود کچاد در سالجاری باوجود مشکلات موجود در تامین خوراک اولیه، افزایش هزینههای تولید، بالاخص حقوق مالکانه که در میان رتبههای برتر جدول ذیل تنها شامل کچاد میشود و نیز محدودیتهای انرژی، با ثبت حاشیه سود 5/36درصد در شش ماهه امسال نشان داد نسبت به هم گروههای خود عملکرد مناسب و عبور موفقیتآمیزی از شرایط حاکم بر صنایع معدنی و فولادی داشته است.
برگزاری پیشرویداد چادرو ۲۰۲۴ در دانشگاه یزد
براساس آخرین اخبار، مرکز نوآوری شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (نوچاد) با همکاری انجمنهای علمی دانشگاه یزد، نخستین پیشرویداد چادرو 2024 را در دانشگاه یزد برگزار کرد.
در این رویداد که با هدف توانمندسازی دانشجویان و ترویج فعالیتهای نوچاد در زمینه هوشمندسازی و هوشمصنوعی در زنجیره ارزش فولاد، عصر سهشنبه با استقبال پرشورجمعی از دانشجویان رشتههای مختلف در سالن جلیل شاهی دانشگاه یزد برگزار شد، مدیرمرکز نوآوری شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (نوچاد) و دبیر رویداد (چادرو) گفت: این پیشرویداد فرصت مناسبی برای شکوفایی ایدههای خلاقانه دانشجویان است و هدف اصلی آن، گسترش فرهنگ نوآوری و ایجاد فضایی برای همکاری و همفکری میان دانشجویان و مرکز نوآوری نوچاد است.
میر سینا امیر شنوا اضافه کرد: با توجه به اهمیت روزافزون فناوریهای نوین در صنعت فولاد، این پیشرویداد به عنوان یک بستر برای تبلور ایدههای دانشجویان خواهد بود و شرکتکنندگان میتوانند از فرصتهای شبکهسازی بهرهمند شوند و با نخبگان دانشگاهی و کارشناسان صنعتی ارتباط برقرار کنند.
وی افزود: در رویداد چادرو ۲۰۲۴، شرکتکنندگان میتوانند ایدههای خود را با محورهای مختلفی از جمله کاربردهای هوشمصنوعی در فرآیندهای تولید فولاد، بهینهسازی زنجیره تامین و کاهش هزینهها، شناسایی و دستهبندی محصولات معیوب، پیشبینی نیازهای خدمات، افزایش کارایی عملیاتی و سایر زمینههای مرتبط ارائه دهند. مدیر مرکز نوآوری شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (نوچاد) از همه ایدهپردازان، استارتاپها، کسبوکارهای خلاق و هستههای نوآوری که در راستای اهداف نوچاد فعالیت میکنند خواست تا در دومین رویداد جذب ایده و طرحهای فناورانه و نوآورانه (رویداد چادرو۲۰۲۴) شرکت کنند. وی اضافه کرد: فراخوان رویداد یادشده از شهریورماه آغاز و تا ۱۵ آبانماه ادامه داشت اما با توجه پیشرویداد دانشجویی که در حال برگزاری است تا ۱۵ آذرماه تمدید شده است.
امیر شنوا یادآور شد: در نخستین رویداد چادرو که سال گذشته برگزار شد ۱۰طرح برتر شناسایی شد که اکنون وارد فرآیند مشارکت با مرکز نوآوری نوچاد شدند. معاون پژوهشی دانشگاه یزد هم در این مراسم گفت: این دانشگاه با دارا بودن رشتههای مختلف و اعضای هیات علمی، آمادگی دارد در حوزههای مختلف تعاملی خوبی با صنعت بیش از گذشته برقرار شود. در ادامه این رویداد، پنل تخصصی نقش هوشمصنوعی و هوشمندسازی در رفع چالشهای پیشروی بخش معدن و صنایع معدنی در قرن ۲۱ با تمرکز بر برنامههای شرکت معدنی و صنعتی چادرملو برگزار شد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد