11 - 01 - 2022
آرد بدون سبوس در پخت نان استفاده نمیشود
«جهان صنعت»-رییس اتحادیه نانوایی سنتی گفت: آرد بدون سبوس نداریم و در پخت هیچ نانی از آردی که سبوس ندارد استفاده نمیشود. بیژن نوروزمقدم اظهار کرد: برای انواع نان آردهای مختلفی به کار میرود. آرد بربری ۱۸ درصد و آرد تافتون و لواش ۱۵ درصد و آرد سنگک نیز ۱۲ درصد سبوسگیری میشود. وی درباره این ارقام یادآور شد: وقتی این ارقام را اعلام میکنیم یعنی الباقی سبوس و گندم تبدیل به آرد میشود و اینگونه نیست آرد سبوس نداشته باشد. ۱۲ درصد سبوسگیری یعنی ۸۸ درصد الباقی سبوس و گندم تبدیل به آرد میشود.
به گفته رییس اتحادیه نانوایی سنتی، همه آردها سبوس دارند یکی بیشتر و یکی کمتر. نوروزمقدم درباره برخی شائبهها پیرامون پخت نان با آرد بدون سبوس تاکید کرد: این درصدبندی مصوبهای است که چند سال ادامه دارد و پیشتر برای نانها تغییر نوع آرد میدادند اما برای هر نوع نان این رقم ثابت است و کسی نمیتواند در این درصدها تغییرات ایجاد کند.
وی درباره پخت نان سنگک با آرد تافتون و دیگر نانها نیز افزود: اتحادیه سنگک جدا از اتحادیه نانوایی سنتی است و خود اتحادیه باید پاسخگو باشد. نوروزمقدم با بیان اینکه نانواییها نمیتوانند آرد خود را تغییر دهند تصریح کرد: آرد ما در سامانه است و ما حق انتخاب غیر از چیزی که از طریق سامانه دریافت میکنیم نداریم.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد