17 - 09 - 2024
یادگاری برای کودکان
«جهانصنعت»- یک ماه پیش خبری از غفلت مدیران نوسازی استان بندرعباس درخصوص کوتاهی برای ساختوساز فضای بیرونی یک مدرسه خیریهساز در حاجیآباد، نگرانیهایی درباره عدم افتتاحیه به موقع این مدرسه در سال تحصیلی جدید برای خیریهسازان آن به وجود آورد. این در حالی بود که کلنگ احداث دبستان و دبیرستان دخترانه با مشارکت خیرین و اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در سال 1401 به زمین زده شد. از همان دوران 400 کودکی که اطراف آن منطقه زندگی میکردند، امیدشان برای ادامه تحصیل بیشتر شد. بعد از دو سال تلاش بالاخره این مدرسه به اتمام رسید، با اینکه در این مدت در همین رابطه دختران و پسران اهالی حاجیآباد چشم به راه تکیه بر صندلیهای مدرسه بودند. حاجیآباد یکی از شهرهای جنوب ایران و شمال استان هرمزگان است؛ یکی از مناطقی که با کمبود مدرسه و درمانگاه مواجه است. در چنین شرایطی خیرین مدرسهساز با شریک دولتی خود یعنی سازمان نوسازی مدارس هرمزگان نیز درخصوص اتمام ساخت مدرسه مشکلات فراوانی داشتند. خیرین با اینکه 90درصد هزینههای ساخت مدرسه را پرداخت کردهاند اما اداره نوسازی بعد از دو سال توانایی اتمام دیوار فضای بیرونی را نداشت! اما حالا پیگیریهای «جهانصنعت» به نتیجه رسید و قرار است افتتاحیه دبیرستان دخترانه محمدحسن فراستی- دبستان دخترانه ثریا یوسف بیگی و دبستان پسرانه رحیم داوودیفر در تاریخ 28شهریور ساعت 5بعدازظهر برگزار شود تا بلکه کودکان منطقه با خیالی آسوده سال جدید را بر صندلیهای مدرسه تکیه بزنند. کمکهای دو عزیز خیریهساز به نامهای دکتر علی فراستی، سونیا داوودیفر به کمک دکتر لعلینیا برای احداث این مدرسه ستودنی است و امیدواریم مشوق دیگر خیریهسازان کشور شوند تا افراد بیشتری قدم در این راه بگذارند چراکه پیشرفت کشور و رفاه مردم بدون مدرسه و آموزش امکانپذیر نیست. طبق آمارهای وزارت آموزشوپرورش بخش قابلتوجهی از کودکان بازمانده از تحصیل به ویژه در مناطق محروم کشور وجود دارند که خیرین مدرسهساز میتوانند با ورود به این عرصه به دولت برای آمادهسازی امکانات تحصیل برای همه نوجوانان و کودکان ایرانی کمک کنند. همچنین در خارج از کشور نیز قلب بسیاری از ایرانیها برای امور خیریه و کمک به اقشار محروم و آسیبپذیر داخل کشور میتپد، همین دو باب مدرسه میتواند به ساخت مدارس بیشتر از سوی ایرانیهای مقیم خارج و حتی داخلی منجر شود. امیدواریم در این مسیر دولت و وزارت آموزشوپرورش هم مانند همیشه کنار خیرین باشند.
ثبتنام 540 دانشآموز
دکتر بابک لعلینیا، یکی از خیرین احداث دو مدرسه حاجیآباد به «جهانصنعت» گفت: در حال حاضر ساخت و تجهیز مدرسه به اتمام رسید. اول مهر این مدرسه در دو مقطع دبستان دخترانه و پسرانه و متوسطه دخترانه شروع به کار میکند. هر مقطع با شش کلاس و ظرفیت 30 دانشآموز آماده پذیرایی دانشآموزان شهر حاجیآباد است.
وی افزود: خوشبختانه استقبال خانوادهها از این مدرسه زیاد بود و مجموعا تاکنون 540 نفر به صورت رایگان ثبتنام کردند. تحصیل در این مدرسه برای دانشآموزان رایگان است و از تمام امکانات این مدرسه میتوانند بهره ببرند. ما بهترین معلمهای منطقه را به مدرسه دعوت کردیم و در حال حاضر 18 معلم از خود منطقه گزینش شدند. هنوز کمبود نیروی انسانی نداریم و امیدوارم در آینده نیز نداشته باشیم.
امید که دانشآموزان افراد بزرگی شوند
دکتر علی فراستی، خیر ساخت دبیرستان دخترانه محمدحسن فراستی- دبستان دخترانه ثریا یوسف بیگی و دبستان پسرانه رحیم داوودیفر به «جهانصنعت» گفت: سه سال پیش وقتی پدرم فوت شد، خانهای در تهران داشت که برای من باقی گذاشت. ایشان انسان نیکوکاری بود. به همین دلیل تصمیم گرفتم تمامی عواید فروش آن منزل را که از قضا طراحی و ساختاش با خودش بود صرف امر خیریه کنم.
وی افزود: همان دوران دکتر بابک لعلینیا پسرخواهر عزیزم مدت 20سال بود که در شهر حاجیآباد مشغول طبابت و خدمات دندانپزشکی بود. ایشان با اداره آموزشوپرورش آن شهرستان تماس گرفت و آنها هم برای همکاری با ما اظهار تمایل کردند. بعد از مدتی تصمیم گرفتیم به جای یک مدرسه، دو باب مدرسه احداث کنیم. هزینههای دومین مدرسه را من و خانمم تامین کردیم. در همین جا لازم است از زحمات شبانهروزی دکتر بابک لعلینیا و همسر عزیزشان دکتر مهرک کیایی که رادیولوژیست شهر هستند تشکر کنم. با اینکه ایشان مدرک رادیولوژیست داشتنند ولی با ذوق هنری که دارند، توانستند نقشه اولیه دبستان و دبیرستان را که از طرف اداره نوسازی ارائه کرده بودند تغییر دهند، نمای مدرنی برای مدرسه در نظر گرفتند و آنچه الان شاهد آن هستیم نتیجه خلاقیت و تفکرات این دو عزیز بوده است.
دکتر فراستی با تشکر از مدیران و مسوولان منطقه بیان کرد: در همین جا لازم میدانم از زحمات امامجمعه محترم شهر، فرماندار شهرستان حاجیآباد، شهردار سابق و شهردار جدید، اعضای شورای شهر، اداره آموزشوپرورش شهر حاجیآباد، اداره نوسازی و اداره آموزشوپرورش استان هرمزگان و تمامی کسانی که به هر نحوی در اجرا و تکمیل این پروژه مشارکت کردند، تشکر کنم. نباید فراموش کرد که خیلیها زحمت کشیدند تا این پروژه به نتیجه برسد، اعم از کسانی که خاکبرداری کردند، خاک آوردند، دیوار چیدند، سقف را درست کردند، حتی نادرخان که نگهبانی این پروژه را به عهده داشت تا دیگر دوستانی که در این پروژه خیریه شرکت کردند. در همینجا لازم میدانم از مهندس ملکپور به خاطر نظارت بر حسن اجرای این پروژه تشکر کنم. تمام عزیزانی که آمدند و این مکان را نظافت و آماده کردند برای چنین روزی تشکر کنم، از گروه آتشنشانی که آمدند محل را تمیز کردند، از کسانی که در جشن افتتاحیه شرکت کردند و آن را به سرانجام رساندند، تشکر میکنم. ما از راه دور در شهر لسآنجلس هدفمان خدمت به مردم ایران است. امیدوارم این خدمت کوچک بتواند شرایط را برای کودکان حاجیآباد بهبود ببخشد.
او ادامه داد: امیدوارم این دو مدرسه، گامی بزرگ در راه آموزش فرزندان حاجیآباد شود که در آینده تبدیل به مدیران و افراد بزرگی در این مملکت شوند و باب خیر بشوند. البته پشت همین دو مدرسه در حال ساخت یک درمانگاه خیریه نیز هستیم. به نام دختر و پسر عزیزم، اشرف و فرشاد فراستی که امیدوارم در پایان امسال افتتاح شود. در ضمن دو اثر هنری به نام شمع دانش را ساختم و به مدیران مدرسه تقدیم میکنم تا همیشه شمع دانش مدرسه روشن باشد.
خدمت به مردم
سونیا داوودیفر، یکی دیگر از خیرین مدرسه حاجیآباد به «جهانصنعت» گفت: بنده هم به نوبه خود از تمام افرادی که ما را در این راه کمک کردند، تشکر میکنم. شک ندارم که بدون زحمات شبانهروزی دکتر لعلینیا و جنگ اعصابی که در دوسال گذشته بدون ابراز کوچکترین شکوه و شکایتی متحمل شدند، اجرای چنین طرحی شدنی نبود.
وی افزود: خوشحالیم که نام پدر و مادر عزیزمان را جاودان کردیم و هم خدمتی به میهن عزیزمان صورت گرفت. به آنکه این مدارس افراد نمونه و موفقی را به جامعه و ایران زمین تحویل دهد و البته چنین چیزی تنها زمانی امکانپذیر میشود که دانشآموزان ما که آیندهسازان مملکت هستند از روز نخست با نهایت کوشش به تکالیفشان بپردازند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد