30 - 04 - 2025
روشهای جدید تامین مالی یکی از نیازهای فعلی صنایع تولیدی در کشور
«جهانصنعت»- در حاشیه هفتمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۵) تفاهمنامه همکاری بانک سپه و گروه فولاد مبارکه به امضای مدیران عامل دو طرف رسید.
تفاهمنامه همکاری بانک سپه و شرکت فولاد مبارکه با حضور آیتالله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه و سعید زرندی مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در قالب همکاریهای دوجانبه در هفتمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۵) به امضا رسید. موضوع این تفاهمنامه همکاری و گسترش مراودات بانکی و استفاده از ظرفیتهای متقابل است.
سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در آیین امضای تفاهمنامه همکاری با بانک سپه گفت: یکی از اصلیترین نیازهای شرکتها و صنایع تولیدی در کنار مهارتهای فنی و تخصصی، ابزارها و روشهای جدید تامین مالی است. ما با تعامل با بانکهای مختلف، از جمله بانک سپه، برنامهریزی کردهایم تا از ظرفیتهای یکدیگر استفاده کنیم.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه اظهار کرد: امروز فرصتی دست داد تا در خدمت مدیرعامل بانک سپه، از مدیران ارزشمند شبکه بانکی کشور باشیم که همیشه حامی و حمایتگر حوزه تولید و سرمایهگذاری بودهاند.
زرندی ادامه داد: گروه فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین مجموعه صنعتی ایران، هم در تولیدی که به صورت مجتمع در فولاد مبارکه اصفهان دارد و هم در بیش از ۱۰۰ شرکت گروه، نقشآفرینی خوبی در اقتصاد کشور دارد.
وی ادامه داد: در سالی که مزین به نام سرمایهگذاری برای تولید شده، به منظور توسعه سرمایهگذاریها و افزایش و ارتقای توان تولیدی گروه، برنامهریزیهای جدی انجام شده است. این جلسه نیز در راستای تحقق این هدف است.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه افزود: گروه فولاد مبارکه بیش از ۵۰۰هزارمیلیارد تومان طرح توسعه در کل کشور در شرکتهای زیرمجموعه خود دارد و امیدوارم بتوانیم در پیشبرد اهداف توسعه کشور قدم برداریم.
وی تاکید کرد: اصلیترین نیاز شرکتها و صنایع تولیدی در کنار مهارتهای فنی و تخصصی، ابزارها و روشهای جدید تامین مالی است. ما با تعامل با بانکهای مختلف، از جمله بانک سپه، برنامهریزی کردهایم تا از ظرفیتهای یکدیگر استفاده کنیم.
زرندی در ادامه به چالشهای موجود در حوزه تولید اشاره کرد و گفت: به خاطر جبری که از موضوع ناترازیها بر مجموعههای تولیدی تحمیل شد، گروه فولاد مبارکه مجبور است در حوزههای زیرساختی خود مستقلا سرمایهگذاری کند.
وی تصریح کرد: یکی از نکات مهم تولید در کشور، کمبود برق است. در این راستا، سرمایهگذاری خوبی در حوزه برق برنامهریزی شده است.
وی با اشاره به بهرهبرداری فاز به فاز از نیروگاه ۶۰۰مگاواتی خورشیدی آفتاب شرق فولاد مبارکه افزود: در فاز اول این پروژه، ۱۲۰مگاوات را تولید میکنیم که تاکنون ۸۰ مگاوات آن وارد شبکه شده و هفته آینده ۱۲۰مگاوات تحویل خواهد شد. فاز بخار نیروگاه سیکل ترکیبی فولاد مبارکه نیز تا نیمهآذرماه با همکاری مپنا بهرهبرداری خواهد شد.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه همچنین به پروژههای آب و گاز اشاره کرد و گفت: یکی از تعهدات ما به مردم اصفهان، انتقال آب دریا و جدا کردن مصرف آب صنعت از رودخانه زایندهرود است. مراحل پایانی این پروژه در حال انجام است و امیدواریم تا قبل از تیرماه این اتصال برقرار شود. این آب فقط مخصوص صنعت است و مزیت آن این است که نیاز به برداشت از رودخانه را به صفر میرساند.
زرندی به همکاری با شرکت ملی نفت در حوزه گاز اشاره کرد و گفت: ما در حال پیگیری تامین انرژی خود هستیم و امیدواریم که این پروژهها به زودی به نتیجه برسند. هدف ما این است که با تدبیر، تولید خود را سرپا نگه داریم و به توسعه کشور کمک کنیم.
افزایش دامنه و تنوع خدمات در حوزههای اعتباری و بینالمللی بانک سپه
آیتالله ابراهیمی، مدیرعامل بانک سپه گفت: همکاری با فولاد مبارکه دامنه و تنوع خدمات در حوزههای اعتباری و بینالمللی بانک سپه را افزایش میدهد.
آیتالله ابراهیمی، در آیین انعقاد تفاهمنامه بانک سپه و گروه فولاد مبارکه ضمن تشکر از سعید زرندی مدیرعامل گروه فولاد مبارکه به اهمیت این همکاری اشاره کرد و گفت: این تفاهمنامه ادامه همکاریهای سالهای متمادی بانک سپه با گروه فولاد مبارکه است و امیدواریم با این توافق، دامنه و تنوع خدمات ما در حوزههای اعتباری و بینالمللی گسترش یابد.
ابراهیمی با اشاره به ظرفیتهای بانک سپه به عنوان بزرگترین بانک کشور با حدود ۳۰۰۰ شعبه و تنوع بالای خدمات، افزود: ما در حال حاضر در حوزههای فناوریهای نوین و اقتصادی همکاریهای خوبی داریم و امیدواریم این مذاکرات منجر به گسترش مشارکتها و سرمایهگذاریهای مشترک شود.
مدیرعامل بانک سپه همچنین به نقش مهم گروه فولاد مبارکه در بهبود اشتغال و رفع مشکلات کشور اشاره کرد و از زحمات مدیران این گروه تقدیر و تشکر کرد.
صادرات فولاد مبارکه با تمرکز بر بازارهای آفریقایی و شرق آسیا
همچنین سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه بر صادرات شرکت با تمرکز بر بازارهای آفریقایی و شرق آسیا تاکید داشت.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در حاشیه هفتمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۵) گفت: فولاد مبارکه به عنوان یکی از شرکتهای پیشرو در صنعت فولاد ایران است و در سال جاری برنامههای گستردهای برای افزایش صادرات خود دارد. این شرکت با در اختیار داشتن سهمی نزدیک به یکمیلیارد دلار از صادرات کشور، با بیش از ۵۰ کشور دنیا ارتباط برقرار کرده است.
او تصریح کرد: در سال جاری تمرکز بیشتری بر روی بازارهای جدید، بهویژه در مناطق شرق آسیا و آفریقا خواهیم داشت. هدف اصلی این است که با بررسی و شناسایی مشتریان نهایی، ارتباطات خود را به سرعت گسترش دهیم و شاهد افزایش میزان صادرات باشیم. فولاد مبارکه با پتانسیل بالای صادراتی خود، در سالهای گذشته به دلیل ملاحظات تنظیم بازار، اولویت را بر تامین نیازهای داخلی گذاشته بود اما اکنون در صورت فراهم شدن شرایط، امکان افزایش صادرات را داریم. به همین منظور، زیرساختهای لازم برای افزایش ۵۰درصدی صادرات نسبت به شرایط فعلی در حال آمادهسازی است.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه گفت: در حوزه محصولات، فولاد مبارکه بهویژه در زمینه ورقهای فولادی، صادرات خود را با هماهنگی وزارت صنعت و با رویکرد حمایتی وزیر محترم، گسترش خواهد داد. این شرکت در حال حاضر ورق گرم و سرد و همچنین ورق گالوانیزه مازاد نیاز داخلی را به بازارهای بینالمللی صادر میکند.
او اشاره کرد: بازار صادراتی به راحتی به دست نمیآید و تصمیمات نادرست در شرایط بحرانی میتواند به از دست رفتن مشتریان بینالمللی منجر شود. به همین دلیل، درخواست شده است که حمایتهای لازم برای حفظ و گسترش بازارهای صادراتی این شرکت انجام شود. در این راستا، فولاد مبارکه در حال برنامهریزی برای حضور در بازارهای جدید و تشکیل گروههای مشترک با کشورهای مختلف به منظور همکاری در زمینه صادرات و تولید است. این شرکت همچنین به دنبال تبدیل اسلب به ورق و صادرات آن به بازارهای جهانی است. با توجه به این برنامهها، امیدواریم که در سال جاری شاهد افزایش قابلتوجهی در میزان صادرات خود باشیم و بتوانیم به عنوان یکی از بازیگران اصلی در بازار جهانی فولاد شناخته شویم.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد