19 - 11 - 2017
خبر
کشفیات جدید از بدهیهای شهرداری
ایسنا- رییس کمیته بودجه شورای شهر تهران از لزوم جذب سرمایهگذار خارجی برای پیشبرد پروژههای تهران خبر داد.
مجید فراهانی با بیان اینکه روز گذشته از منطقه ۹ بازدید داشتم، گفت: در آستانه فصل بودجهریزی قرار داریم و از این رو میخواهیم مشکلات هر منطقه را از نزدیک بررسی کنیم تا در بودجه سال ۹۷ حل این مشکلات در دستور کار قرار گیرد.
وی با بیان اینکه سیاست اصلی ما این است که شهرداری درآمدها و هزینهها را مدیریت کند، گفت: شهرداری تهران ۳۰ هزار میلیارد تومان از دوره قبل بدهی دارد و این در حالی است که هر روز هم کشفیات جدیدی از بدهیهای شهرداری داریم.
فراهانی با تاکید بر کمبود بودجه شهرداری تهران گفت: برای توسعه امور با توجه به این کمبود بودجه نیاز به کارآفرینی وجود دارد که از طریق جذب سرمایهگذارهای داخلی و خارجی باید این مشکل مرتفع شود.
وی به دیدار اعضای شورای شهر با سفیر سنگاپور اشاره کرد و گفت: سنگاپور برای ساخت مترو هزینهای نکرده بلکه سرمایهگذاران خارجی مترو را ساخته و سنگاپور نیز از این مساله سود زیادی به دست آورده و این در حالی است که ۴۰ درصد اعتبار شهرداری تهران صرف حملونقل میشود که میتوان از راه جذب سرمایهگذاری خارجی میزان زیادی از این هزینهها را جبران کرد.
فراهانی افزود: درگذشته تنها دو پروژه هایپراستار اتوبان ستاری و مال اکباتان از طریق سرمایهگذاری خارجی انجام شده که با توجه به اصول ساخت و سازهای تهران میتوانیم در حوزههای دیگر نسبت به جذب سرمایهگذار خارجی اقدام کنیم.
وی با بیان اینکه منطقه ۹ به منطقهای مسافرخیز تبدیل شده، گفت: همچنین این منطقه حدود سه درصد مساحت شهر تهران را دربرمیگیرد که متاسفانه در بحث مقاوم بودن واحدهای مسکونی و بافت فرسوده مورد غفلت قرار گرفته به گونهای که ساختمانهای این منطقه از نظر مقاوم بودن رتبه ۲۱ از میان ۲۲ منطقه را داراست.
فراهانی با بیان اینکه منطقه ۹ از حیث دسترسی شهروندان به پارکها رتبه ۱۹ و از نظر سرانه فضای سبز رتبه ۱۷ را داراست، گفت: این در حالی است که منطقه ۹ از نظر مهاجرپذیر بودن رتبه سوم شهر تهران را دارد و آسیبهای ناشی از پایانه غرب روی این منطقه تاثیر گذاشته است. منطقه ۹ شهرداری در غرب شهر تهران قرار دارد و از مهمترین اماکن این منطقه میتوان به فرودگاه مهرآباد، پادگان جی و پارک المهدی اشاره کرد.
شرایط نامطلوب ساختمانی
در بیمارستانهای تهران
ایسنا- معاون اجتماعی وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت نامطلوب سازهای در بیمارستانهای تهران گفت: شهر تهران روی گسلهای متفاوت زلزله قرار دارد و حوادث طبیعی و غیرطبیعی زیادی آن را تهدید میکند. این در حالی است که بیمارستانهای ما از نظر وضعیت ساختوساز، شرایط خوبی ندارند.
محمدهادی ایازی درباره وضعیت همکاریهای وزارت بهداشت با شهرداری تهران برای رفع مشکلات سازهای بیمارستانها در شهر تهران گفت: یکی از اقداماتی که معاونت اجتماعی وزارت بهداشت دنبال میکند، بحث ایجاد مشارکتهای بینبخشی در حوزه
سلامت است.
در این زمینه کار گستردهای با شهرداری تهران انجام دادیم و هفته گذشته هم با همراهی وزیر بهداشت و شهردار تهران شبانه بازدید پنجساعتهای را از مراکز درمانی و بهداشتی در سه بیمارستان لقمان، امامخمینی(ره) و حضرت رسول(ص) داشتیم.
همچنین تاکنون چند اقدام بینبخشی مانند ایجاد یک پایگاه آتشنشانی و اورژانس و ساخت یک مرکز انتقال خون که زمینهاش از سوی شهرداری تهیه شده بود، در حوزه سلامت و با همکاری وزارت بهداشت و شهرداری تهران انجام شده است.
وی با بیان اینکه تاکنون ۱۰ کانون اجتماعمحور سلامت مانند کانون معلولان، سالمندان، مادر و کودک، شهر عاری از دخانیات و... از سوی شهرداری تهران ایجاد شده است، افزود: قرار شده از تجربه خوب شهرداری تهران استفاده شود و این اقدامات را در شهرهای دیگر هم دنبال کنیم. اقدام دیگر شهرداری تهران در حوزه سلامت راهاندازی همراهسرا در مجاورت بیمارستان امامخمینی(ره) و مرکز طبی کودکان بوده است. بنابراین بر اساس بازدیدهای صورتگرفته از این مراکز، قرار شد جلسهای را بین آقای دکتر هاشمی و دکتر نجفی طی دو هفته آینده برگزار کنیم و تفاهمنامهای برای همکاری بیشتر میان وزارت بهداشت و شهرداری تهران امضا شود. ضمن اینکه مشکلات چهار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران و علوم بهزیستی با حضور شهردار و معاونانشان مورد بحث قرار گیرد.
ایازی با بیان اینکه امیدوارم با مذاکرات انجام شده شاهد اقدامات خوبی از سوی شهرداری تهران در حوزه سلامت و در سطح شهر تهران باشیم، گفت: البته واقعیتی وجود دارد و آن، این است که شهر تهران روی گسلهای متفاوت زلزله قرار دارد و حوادث طبیعی و غیرطبیعی زیادی آن را تهدید میکند. این در حالی است که بیمارستانهای ما از نظر وضعیت ساختوساز، شرایط خوبی ندارند. از سوی دیگر متاسفانه تعداد تختهای بیمارستانی که بعد از انقلاب به حوزه بیمارستانی تهران اضافه کردهایم، معدود بوده است.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت با بیان اینکه البته در حال حاضر اقدامات خوبی آغاز شده و بیمارستانهای مختلفی در حال ساخت است، گفت: به عنوان مثال کلینیکی در مجاورت بیمارستان امامخمینی(ره) ساخته شده است. همچنین زمینی برای ساخت یک مجموعه ۸۰۰ تختخوابی در مجاورت بیمارستان حضرت رسول(ص) پیشبینی شده است. بر این اساس امیدوارم با کمک شهرداری تهران بتوانیم کمبود تختهای بیمارستانی را در سطح شهر تهران رفع کنیم.
ساخت ۲ مدرسه از سوی خیرین
در سرپلذهاب
ایلنا- رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: از هفته آینده بهسازی و نوسازی مدارسی که امکان بهسازی دارند را آغاز میکنیم.
محمدتقی نظرپور در مورد ساخت مدارس توسط خیرین ادامه داد: بنیاد برکت ساخت مدارس روستایی را در مناطق زلزلهزده روستایی برعهده گرفته و از هفته آینده نیز در بخشهای روستایی زلزلهزده ساخت مدارس روستایی توسط این بنیاد آغاز میشود.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور خاطرنشان کرد: خیرین نیز احداث فضاهای آموزشی در شهرهای زلزلهزده را برعهده گرفتهاند و مقرر شده است دو مدرسه شش و ۹ کلاسه در سرپل ذهاب توسط خیرین احداث شود.