8 - 02 - 2018
خبر
استقبال رییس نظام مهندسی ساختمان تهران؛
ابلاغیه وزیر راه به شفافیت کمک میکند
تسنیم- رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران گفت: کنارهگیری اعضای هیاتمدیره سازمانهای نظاممهندسی از امور نظارت ساختمان به شفافیت کمک میکند. حسن قربانخانی با بیان اینکه ۱۴ ماه پیش پروانه نظام مهندسی خود را تحویل دادهام تا وقت خود را صرف امور سازمان کنم، اظهار کرد: کنارهگیری اعضای هیاتمدیره سازمانهای نظاممهندسی از امور نظارت، کمک به شفافیت میکند. وی در خصوص کارمندان سازمانهای نظاممهندسی و پیشنهاد پیشگام شدن در کنارهگیری از انجام امور نظارت ساختمان افزود: در صورت تشخیص منع کارمندان نظاممهندسی، ما نیز از سوی نظاممهندسی همان دستور را ابلاغ میکنیم. وی تصریح کرد: فارغ از مباحث دستوری و ابلاغی، توصیهام به کارکنان نظاممهندسی که مشغول به انجام امور نظارت ساختمان هستند، کنارهگیری و تحویل پروانه نظاممهندسی است.
ورود ۱۴ فروند هواپیمای جدید در سال ۹۷
وزارت راه- مدیرعامل ایرانایر درباره جزییات ایجاد ایرانایر رجینال گفت: شرکتی که ذیل هما تشکیل میشود به اسم ایرانایر رجینال، در شرف انجام است البته این «شرکت» نیست اما بخشی به عنوان ایرانایر رجینال تعریف و طراحی شده است و در حال حاضر هواپیماهای ATR در مدیریت آن به پرواز درمیآیند. فرزانه شرفبافی، مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: تا پایان امسال هواپیمای جدیدی وارد ناوگان هما نخواهد شد اما در حال مذاکره هستیم تا تعداد ناوگان جدید را افزایش دهیم ولی حداقل ۱۴ فروند در سال ۹۷ وارد ناوگان ایرانایر خواهد شد.
وی در باره فروش بلیتهای نوروز ۹۷ نیز گفت: برای انجام سفرهای نوروز ۹۷ برنامهریزی مناسبی انجام شده تا پروازهای هوایی ما از ۲۰ اسفندماه آغاز شود و کشش بازار و میزان عرضه و تقاضا تعیینکننده قیمت بلیتها خواهد بود. مدیرعامل ایرانایر همچنین درباره جزییات ایجاد ایرانایر رجینال در بطن ایرانایر بیان کرد: شرکتی که ذیل هما تشکیل میشود به اسم ایرانایر رجینال، در شرف ایجاد است. البته این «شرکت» نیست اما بخشی به عنوان ایرانایر رجینال تعریف و طراحی شده است و در حال حاضر هواپیماهای ATR در مدیریت ایرانایر رجینال به پرواز درمیآیند و این بخش هنوز اساسنامه مستقل ندارد بلکه یک SBU (استراتژیک بیزینس یونیتد) در دل هماست.
شرفبافی در پایان خاطرنشان کرد: بانک صنعت و معدن تامین مالی همه هواپیماهای جدید هما را انجام میدهد. البته قرار است هما از طرق مختلف تامین مالی داشته باشد و بخشی که بحث سینرژی یا فعال کردن اولیه قراردادها بوده است با بانک صنعت و معدن بوده است، بقیه قراردادها هم با طرق مختلف
تامین میشود.
دولت ۸۰۰ میلیارد ریال یارانه سود تسهیلات نوسازی بافت فرسوده شهری را پرداخت میکند
وزارت راه- سرپرست شرکت عمران و بهسازی شهری ایران از پرداخت ۸۰۰ میلیارد ریال بابت پرداخت قسمتی از تعهدات یارانه سود تسهیلات نوسازی مسکن در بافتهای فرسوده شهری خبر داد. هوشنگ عشایری گفت: این مبلغ در اجرای مصوبه شماره ۰۴۵۳/ ت۶۶۵۱۱ ه ـ ۸ مورخ هشتم آبانماه سال ۹۳ سازمان برنامهوبودجه برای انجام نوسازی بافتهای فرسوده طی سالهای ۹۳ و ۹۴ پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه تخصیص این مبلغ به منظور عمل به تعهدات دولت و همچنین کمک به ساکنان محدودههای هدف در نوسازی واحد مسکونی خود بوده است، گفت: دولت پرداخت این مبلغ را در اولویتهای خود قرار داده تا به تعهدات خود در این زمینه عمل کرده باشد. سرپرست شرکت عمران و بهسازی شهری ایران به ایرنا گفت: انتظار داریم سازمان برنامه بودجه پرداخت این مبلغ را عملیاتی کند و تا پایان سالجاری تخصیص دهد.
گفتنی است، بیش از ۱۴۰ هزار هکتار بافت فرسوده شهری در کشور وجود دارد و دولت درصدد است با تخصیص اعتبارات مورد نیاز این بافتها در یک دوره ۱۰ ساله نوسازی و بهسازی شود و تقریبا یکسوم جمعیت کشور در این بافتها از بدمسکنی رنج میبرند. بافتهای فرسوده نیازمند نوسازی و مقاومسازی به منظور پیشگیری از وقوع حوادث ناگوار در زمانهای بحران هستند؛ بافتهای قدیمی، فرسوده، گاهی تاریخی و بدون ایمنی بیشتر در نقاطی از شهرها قرار دارند که دارای حجم تردد، سکونت و شلوغی قابل توجهی است و به همین دلیل، این مکانها یکی از بزرگترین تهدیدها در زمان بحران به حساب میآیند.
بناهایی که در بافت فرسوده قرار دارند با گذشت زمان مستهلک شده و کارایی و مقاومت خود را از دست دادهاند بنابراین با کوچکترین بلایای طبیعی مانند زلزله، سیلاب ناشی از بارشهای رگباری، آتشسوزی و سوانح دیگر یا به راحتی تخریب میشوند و خسارتهای زیادی را به جامعه تحمیل میکنند یا امدادرسانی را با مشکل مواجه میکنند که در این صورت هم آسیبی برای جامعه محسوب میشوند.
بافتهای فرسوده شهری به دلیل مغایر بودن با ضوابط شهرسازی جدید، نفوذناپذیری، قدیمی و مستهلک بودن، تهدیدی برای شهروندان است، تراکم ساختمانی بالا، مشکلات بهداشتی، دسترسی نداشتن به درون بافت، ناامنی در برابر زلزله، آسیبپذیری و معضلات اجتماعی از مشکلات بافتهای فرسوده است که اقدام مداخلهای از جمله بهسازی، نوسازی و بازسازی این بافتها را برای رفع این معضلات ضروری کرده است.
بافت فرسوده و ناکارآمد شهری به مناطقی از شهر اطلاق میشود که در سالهای گذشته عناصر تشکیلدهنده آن اعم از تاسیسات روبنایی، زیربنایی، ابنیه، خیابانها و دسترسیها، دچار فرسودگی و ناکارآمدی شده و ساکنان آن از مشکلات متعدد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و کالبدی رنج میبرند.
سازمان هواپیمایی کشوری خبر داد؛
آتا رکورددار تاخیرهای پروازی
بر اساس اعلام سازمان هواپیمایی کشوری، شرکت هواپیمایی آتا با داشتن ۶۱ درصد تاخیر در پروازهای خود، رکورددار تاخیرهای پروازی بود و آسمان نیز بیشترین تاخیر را در کل پروازهای داخلی دیماه ثبت کرد. به گزارش «جهان صنعت»، سازمان هواپیمایی کشوری گزارش عملکرد شرکتهای هواپیمایی کشور و میزان تاخیرات پروازی ایرلاینها را در بخش پروازهای داخلی در دی ماه گذشته اعلام کرد.
بر اساس این گزارش شرکت هواپیمایی آتا با داشتن ۶۱ درصد تاخیر در پروازهای ماه گذشته خود توانست رتبه نخست تاخیرات پروازی را به دست بیاورد. این شرکت از مجموع ۵۸۳ پرواز که در دی ماه انجام داد ۲۲۶ سورتی پرواز (۳۹ درصد) را به موقع و ۳۵۷ سورتی پرواز (۶۱ درصد) را با تاخیر به سرانجام رساند.
همچنین هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) نیز در ماه گذشته از مجموع ۷۳۱ پرواز داخلی ۳۰۷ پرواز (۴۲ درصد) را به موقع و ۴۲۴ سورتی پروازی (۵۸ درصد) را با تاخیر انجام داد که از این نظر رتبه دوم تاخیرات پروازی را در ماه گذشته به دست آورد. شرکت هواپیمایی کارون (نفت) رتبه سوم تاخیرات پروازی را در دیماه امسال به دست آورد که از مجموع ۲۰۰ پرواز خود تنها ۸۶ سورتی پروازی (۴۳درصد) را در زمان مورد نظر به سرانجام رساند و ۱۱۴ سورتی پروازی (۵۷ درصد) را با تاخیر برقرار کرد.
ایران ایرتور برای نخستین بار در سالجاری بهترین عملکرد از نظر پروازهای به موقع را توانست در میان شرکتهای هواپیمایی به دست آورده و با داشتن تنها ۲۱ درصد تاخیر در پروازهای خود در رتبه نخست بهترین عملکرد ایرلاینهای داخلی قرار گرفت. این شرکت در ماه گذشته ۲۹۰ سورتی پروازی انجام داد که ۲۱۰ پرواز (۷۲ درصد) به موقع و ۸۰ پرواز (۲۸ درصد) را با تاخیر به مقصد رساند.