24 - 08 - 2024
تاثیر منفی عرضه گوشت وارداتی بر صنف قصابی
ایلنا- به گفته نایبرییس اتحادیه تهیه و توزیعکنندگان گوشت گاوی تهران، افزایش تقاضا برای گوشت وارداتی ارزان به کاهش چشمگیر خرید گوشت از قصابیها انجامیده چون قصابیها فقط گوشت تولید داخل میفروشند که گرانتر از گوشت وارداتی است؛ بنابراین تداوم این رویه به نابودی صنف قصابی میانجامد.
سیدمهدی میرزاامین گفت: گوشت قرمز وارداتی تنها در فروشگاههای زنجیرهای توزیع میشود و صنف قصابان فقط مجاز به فروش گوشت داخل هستند، بنابراین افزایش عرضه گوشت وارداتی سبب شده خرید گوشت از قصابیها بهطور چشمگیری کاهش یابد، زیرا گوشت وارداتی با قیمتی پایینتر از گوشت تولید داخل عرضه میشود و بخش زیادی از تقاضا را به خود جذب کرده است.وی افزود: تداوم این رویه میتواند به نابودی صنف قصابی در کشور بینجامد. عرضه بالای گوشت وارداتی در فروشگاههای زنجیرهای در حالی صورت میگیرد که قصابها فقط گوشت میفروشند و از محل عرضه این کالا درآمدزایی میکنند اما فروشگاههای زنجیرهای علاوهبر گوشت قرمز و مرغ انواع کالاها را هم عرضه میکنند و از محل فروش آنها هم درآمد دارند.میرزاامین تصریح کرد: اتحادیه این موضوع را به وزارت کشاورزی اطلاع داده اما تاکنون اقدامی برای رفع این مشکل صورت نگرفته است. نایبرییس اتحادیه تهیه و توزیعکنندگان گوشت گاوی تهران در تشریح قیمت انواع گوشت قرمز تولید داخل اظهار کرد: اکنون هرکیلو لاشه گوسفند در فروش عمده ۶۳۰هزار تا ۶۴۰هزار تومان قیمت دارد و قیمت هرکیلو گوشت لخم گوساله در فروش عمده ۵۵۰هزار تومان و گوشت مخلوط گوساله در فروش عمده ۴۸۰هزار تومان است.
وی در پاسخ به نگرانی مردم از احتمال فساد گوشت در قصابیها به دلیل قطعی مکرر برق گفت: از حدود یکهفته پیش تاکنون که دیگر برق مغازههای قصابی در تهران قطع نمیشود اما اگر باز هم گرما شدت بگیرد و برق مغازهها چندساعت در برخی روزها قطع شود این اتفاق به فاسد شدن گوشت نمیانجامد چون یخچالهای قصابیها نسبت به یخچالهای سوپرمارکتها و شیرینیفروشیها از قدرت بیشتری برخوردار هستند و تا دستکم پنجساعت پس از قطعی برق گوشت را سرد نگه میدارند و حتی باوجودی که امسال گرمای هوا بیشتر از سالهای گذشته بود مغازهدارها نگرانی نسبت به فساد احتمالی گوشتها تا سهساعت پس از قطعی نداشتند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد