1 - 09 - 2024
انتشار پانزدهمین شماره از فصلنامه گیلگمش
«جهانصنعت»- پانزدهمین شماره از مجله فارسی میراث و گردشگری گیلگمش منتشر شد که در آن به خوراک و گردشگری پرداخته شده است. در این شماره سخن از خنیاگری به میان آمده که در ایرانِ اسلامی از حرمت نان و نمک آن یاد میکند؛ چه در بارگاهی مقدس پیشکش زوار شده باشد، چه طعام گسترده بر سر سفره مهمان یا به دستور دربار سلطنتی پخته شده باشد. چگونگی توزیع نان و تاسیس صنف نانوایان از جمله دیگر مواردی بوده که در این پژوهش مورد توجه بوده است. در ادامه مهمترین ویژگیهای آداب غذا خوردن ایرانیان برای عایدشدن لذت خوراک توصیف شدهاند.
معرفی منتخبی از ظروف خوراک ایرانیان در موزههای مختلف جهان و بررسی طعم خوراکهای گوشهوکنار جهان نیز در این شماره طرف توجه قرار داشته است.
اقدام خلاقانه برادران میشلن در آستانه سده۲۰ میلادی به واسطه سفرهای جادهای ماجراجویانهشان و تنظیم راهنمای ارزیابی رستورانها و هتلها، از دیگر روایاتی بوده که در قالب نخستین راهنامه این مجله ارائه شده است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد