4 - 11 - 2019
افزایش بحران گرسنگی در جهان
آمارها نشان میدهد شمار کسانی که در جهان از عدم دسترسی به تغذیه مناسب رنج میبرند به دو میلیارد نفر رسیده است. در حالی که تولید مواد خوراکی افزایش چشمگیری داشته اما سالانه میلیونها نفر در اثر گرسنگی جان خود را از دست میدهند. در آستانه روز جهانی غذا در تاریخ ۱۶ اکتبر، گزارش جدیدی از سوی سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد(FAO) منتشر شده است. همچنین آمار مطرح شده در این گزارش توسط سازمان امدادی FIAN در اختیار رسانهها قرار گرفته است.دویچهوله با انتشار گزارش آمار سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد نوشت؛ براساس گزارشی که از سوی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد منتشر شده تعداد کسانی که از دسترسی به خوراک مناسب و تغذیه مرتب محروم هستند ۳۱۷ میلیون نفر افزایش یافته و به دو میلیارد نفر در جهان رسیده است.به باور او با توجه به افزایش و انباشت مواد خوراکی در جهان، رنج بردن مردم از عدم دسترسی به خوراک مناسب به هیچ روی پذیرفتنی نیست. افزون بر آن در این گزارش تبعیض و ساختار ناعادلانه از عوامل مهم بحران گرسنگی در دنیا معرفی شدند.فیلیپ میمکز به افزایش تولید فرآوردههای کشاورزی در آمریکایجنوبی اشاره کرده و میگوید که از سال ۲۰۱۴ به این سو، شمار کسانی که از سوءتغذیه و گرسنگی در آن منطقه رنج میبرند، ۶۷ درصد افزایش یافته و به ۱۳۱ میلیون نفر رسیده است.او از اختصاص زمینهای کشاورزی در آمریکایجنوبی به تولید سویا و نیشکر انتفاد کرده و معتقد است که چنین امری به بحران تغذیه در آن قاره دامن زده است. گرمایش زمین و همچنین درگیریهای محلی نیز از جمله عواملی هستند که دسترسی یکچهارم جمعیت جهان به مواد خوراکی را دشوار ساخته و به بحران گرسنگی دامن میزنند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد